GJESTEINNLEGG!

Heisann bloggen til Stine! :-)

Jeg har nesten akkurat fått en krise melding fra min kjære kusine. Hun ringte meg da, men jeg har øvelseskjørt så jeg hadde ikke hørt at hun hadde ringt, så jeg ringte henne opp igjen.

Men jeg er veldig glad for at vi har hverandre, og at vi fortsatt har en god kontakt selvom jeg ikke ser deg hver dag.. Er jo litt koselig og humoristisk når du ringer meg og spørr om tips når det gjelder gutta! Ler like mye hver gang, hihi!

"Du måå blogge for meg! du skjønner det at jeg er STUCK i Trysil!!!"

Så jeg tok på meg ansvaret for å blogge litt da vett'uu.

 

Ja, jeg vet ikke så mye hva jeg skal skrive om jeg da, men får prøve! I dag er det 3 mnd 4 dager til jeg endelig blir 17 år! Det vil også si at Stine blir 17 om 4 mnd og 4 dager. Stine og jeg er ganske like, men det som er morsomt er at jeg er en måned eldre, men hun er et hode høyere! Men hode og alder stopper ikke meg og Stine. Vi var masse sammen før jeg flyttet for nesten et og et halvt år siden. Vi gikk i samme klasse og hadde jentekvelder sammen. Var på en måte meg og Stine ♥ Men jeg er veldig glad for at vi har hverandre, og at vi fortsatt har en god kontakt selvom jeg ikke ser deg hver dag.. Er jo litt koselig og humoristisk når du ringer meg og spørr om tips når det gjelder gutta! Ler like mye hver gang, hihi! Jeg er kjempe glad i deg Stine, du er den beste kusinen i hele verden og jeg håper du vil komme til meg til uken, som du sa i telefonen forrige uke ♥ ur the best!

 

- Guud så glad jeg er for at vi har forandret oss!

 

Nå har jeg akkurat spist litt av en Grandiosa Lørsdagspizza, og jeg er ganske så mett.. Men min kjære, søte, snille pappa har kjøpt litt is til meg som jeg tenkte jeg skulle kose meg litt med. Også snakker jeg litt med kjæresten min på msn da, men han har lovet lillebroren sin å spille, må virkelig si at jeg har en søt kjæreste ♥ I morgen skal jeg dra litt tidligere hjem fra pappa også skal jeg muligens øvelseskjøre hjem til Hyggen. Men så har jeg til kjæresten min på litt helgekos ♥ og i morgen skal vi ut å gå en liten tur og bare nyte den fine naturen som er i området der hvor han bor, også skal vi hjem til han senere på kvelden og se på film og spise noe godt, tror jeg da! han har ikke sakt konkret hva vi skal så tror det blir en liten overasskelse, hihi ♥


Simen Tobias og jeg ble sammen 11.11.2010 ♥ elsker deg, pusekatt

 

 

Men nå skal jeg kose meg litt medDream Youghurt mint/sjokolade og TV♥ Og nok fra meg for denne gang, men jeg har brukernavnet og passordet til Stine så kanskje jeg kommer med et gjesteinnlegg nå og da :)

Så håper jeg at dere likte det lille som jeg skrev om i dag, også kommer vel Stine tilbake snart ♥

 

 

- Mari 

ÉN KOMMENTAR

Postet av: ina (:
Dato: 19.03.2011 kl. 20:01 Blogg:


aww, dere er så søte :D

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: