Leading LadyMin forkjærlighet for neglakk øker med hvergang Essie kommer ut med en ny kolleksjon, og den nye treffer meg midt i hjerterota.  Som jeg alltid sier så gjør neglakk noe nytt og annerledes med et antrekk, og siden det er nyttårsaften rett rundt hjørne så tenkte jeg å anbefale denne fra Essie. Denne heter ''Leading lady'' og er en nydelig mørk burgunder / rød farge, med glitter i. Det som er viktig, som jeg alltid sverger til, er en god underlakk og ikke minst en god top coat! 

 

Selv sverger jeg til base coat og top coat fra Essie. Kommer en vurdering og test av Opi vs Essie top coat i morgen, hvor jeg har tatt dem begge med på en tur på skytterbanen og er tatt igjennom min vanlige test når det gjelder neglakk. Viktig å prøve flere merker for å teste ut hva som passer best for deg, men er tydelig hva som er min favoritt innen for neglakker?

 

Tror ''Leading lady'' definitivt kommer til å bli min neglakk på nyttårsaften, for den er så mye og oppmerksomhet nok i seg selv. Trenger ingen extra detaljer, og til den lille sorte passer denne fint som en liten fargeklatt, men samtidig være elegant.

 

Hva synes du om neglakken?

 

- Stine

INGEN KOMMENTARER

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: