MaxFactor - Max effect nail polish

For deg som leser denne bloggen, så er dere vel vant til å se de korte neglene mine i en ny farge sikkert 3-4 ganger i løpet av en uke. Nå har jeg derimot vært flink å gått 2 dager uten neglakk! Ser på neglene mine at de trenger en pause, men føler meg så naken når jeg ikke har litt farge på dem. Det er noe som mangler på en måte.

Mine favoritt merker er Isadora og ikke minst Essie, men siden jeg først som sist fikk jeg prøve av MaxFactor sin nye Max Effect har jeg prøvd denne. Nå skal jeg på skyting i kveld, så det blir spennende å se om den klarer å holde igjennom en konkurranse :)

 En ting som overrasket meg positivt var at kosten var utrolig effektiv i påføringen av nelgakken. I starten var den nesten så stiv at den ikke ville bøye seg, men etter en negl var ferdig var den fin og ledig. Likte at den var litt små stiv i hårene, da bredde den seg ikke for mye ut og la seg i kantene. Mye å tenke på når man skal påføre neglakk, hehe. Jeg er tilogmed så nøye at jeg sitter å fjerner overflødig neglakk med q-tips når jeg er ferdig, hehe.

Jeg prøvde en farge som er litt uvanlig av meg å ha på neglene, siden jeg ofte går for en tone av rosa. Det var fint med en liten forandring, selv om den kanskje ikke kommer til å bli favoritten når det gjelder fargen, hehe. Vi får se hvor lenge den holder seg på neglene, så kan jeg kanskje prøve en annen farge innen for merket :)

Hva er ditt favoritt merke innen neglakk?

- Stine

INGEN KOMMENTARER

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: