Sugar Crush

Hei og hopp!

For dere som har lest bloggen min, eller følger meg på instagram, så er dere klar over min avhengighet av neglakk. Litt drøyt å kalle det en avhengighet, men jeg er i hvertfall veldig glad i å ha på neglakk, og liker ikke neglene mine uten. Føler meg nesten naken, hehe. Er vel blitt en vane at jeg har det på, men denne vanen er så morsom! Bytt ut farger nå som sommeren er her med litt lysere og skarpere farger, mens om vinteren er fargene mørkere og tyngre.

Denne gangen har jeg kommet over Sugar Crush neglakkserien til Isadora, og jeg elsker den!! Sett en så herlig coral farge, med ''gull'' glitter i. Det føles det sukker som er knust på neglene, for nå som de har tørket de neglene rue akkurat som sukker, hehe.  

 Ikke bli skremt av den oransje fargen som er i flasken, for det ble jeg. Var en anelse skeptisk når jeg gikk å betalte for den, men med engang jeg fikk fargen på neglene var jeg frelst. Ny favoritt i samlingen som fra før av har mange favoritter!

Nå har jeg ikke tatt på topcoat slik som jeg pleier, men det kommer nok på senere i kveld. Er morsomt at neglene er rue pga neglakken, men merker at jeg har mer sans for at de er glatte, hehe. Isadora er en av favorittene når det gjelder neglakker for meg, for neglakkene har en god holdbarhet på neglene, og de overlever som regel 1-2 skyte treninger. Da får merket et pluss i boka hos meg :)

Hva synes du om fargen? Skeptisk som meg?

. Stine

INGEN KOMMENTARER

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: