Oslo Fashion Week 2013 - Moods of Norway

I fjor var jeg så heldig å fikk delta på min første Oslo Fashion Week. Da var jeg helt i himmelen, for hvem hadde trodd at jeg skulle få lov til noe som dette! Når jeg ble ringt etter i år, med spørsmål om jeg kunne dekke Moods of Norway sin 10 års fest under Oslo Fashion Week (OFW), så var jeg ikke sen om å si ja. To år på rad - jeg må være verdens heldigste jente!

I år feiret Moods of Norway at de har drevet med det de elsker i 10 år, og det hele ble feiret i Oslo Spektrum. Denne utskremte journalisten blir helt starstruck når hun står med alle disse kjente ansiktene, men det var verre i fjor, hehe. Par år til, så kanskje det er andre som blir starstruck når de ser meg!

Vi var så heldige at vi var VIP gjester, så vi fikk sitte helt fremme ved catwalken i stede for å stå som sild i ei tønne med resten av gjengen. Litt lukses i hverdagen som student, hehe. Ble imponert over vårkolleksjonen til Moods of Norway, for denne gangen var kolleksjonen mer ''brukenes''. Hvis det er lov til å si det. 

 


Slenger med et par bilder fra kvelden, også kan jeg linke til artikkelen min når den blir publisert litt senere i dag :)

Vært på Oslo Fashion Week?

- Stine

INGEN KOMMENTARER

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: