#livetsomstudent

Hei og hopp!

Skolen er i gang for de fleste rundt omkring i det store land, og det samme gjelder for meg. Jeg var ferdig på videregående i fjor, men siden det ikke helt gikk slik som jeg hadde planlagt med videre skolegang har jeg valgt å ikke lage et stort nummer ut av det. Det var slik at jeg i første omgang ikke kom inn på noen skole, men lykken snudde og jeg er nå en stor fornøyd student ved Høgskolen i Oslo og Akershus ! Det er vitkig å sette seg mål, og når jeg først setter meg et mål så skal jeg fullføre det også. Derfor var jeg fast bestemt på å lykkes med målet mitt om å komme inn på journalistikk ved HIOA, og drømmen er nå oppfylt. Fadderukene er snart over, og skolen begynner som normalt med alt som hører med. Tidlige morgener, forelesninger, lesing, oppgaver og masse masse morro! Gleder meg til vi kommer ordentlig i gang, så får jeg se hva jeg egentlig har begitt meg uttpå.

Selv om bloggen ikke oppdateres like mye som før, så er jeg fortsatt aktiv andre steder. Følg meg på Instagram, Stinecg, og du finner mange artige bilder fra min hverdag som journaliststudent hos HIOA.
Tagger også alle bildene mine med #livetsomstudent, så der finner du nok mye rart :)


Følg meg på Instagram og få et innblikk i min hverdag! Som du ser på de få bildene her, så har jeg opplevd en del allerede. Oslo Fashion Week, gode stunder med søte kaffekopper, nye venner og hyggelige samtaler. Flere minner skal det bli!

Følg meg på instagram!

Hva heter du på Instagram?

- Stine
 

INGEN KOMMENTARER

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: