Vitamin Boost Recharge

Hei og hopp!

Skal ikke skryte på meg at jeg trener så sykt mye at jeg må drikke vann som gjør at jeg yter mer, men noen ganger kan man drikke vann bare fordi det smaker godt! Selv var jeg så heldig at jeg oppdaget denne flasken i posen jeg fikk med meg fra Moods of Norway showet for noen uker siden. Selv er jeg ingen stor fan av vann med smak, for jeg syns det ofte kan smake kunstig. Men denne overrasker meg positivt! 

Jeg har ikke helt troen på at vann med mineraler og vitaminer skal gjøre at jeg presterer bedre når jeg trener. Eller at jeg skal ha en bedre restitusjon av den grunn. Men når man får det gratis, så skader det jo ikke å smake på den!


Med en smka av eple og jordbær, så er den blitt av favoritt når det gjelder vann med smak! Vitamin Boost Recharge inneholder flere vitaminer som er vitkige for kroppen. i tillegg inneholder den fiber som vi alle vet påvirker hvordan tarmen arbeider. Du får en vitaminst dose i flytende form, som smaker godt og i tillegg ikke har en kunstig ettersmak. Da er jeg fornøyd i alle fall.

INGEN KOMMENTARER

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: