Kjapp og billig studentmiddag

God kveld!

Nå er jeg mett i magen etter å ha spist en kjapp, billig og ikke minst: GOD middag! Jeg har gjort det smarte valget, i mine øyne, å bo hjemme hos mine kjære foreldre dette skoleåret. Rett og slett av økonomiske grunner, og ikke minst at jeg har de kjære barna jeg passer på i gang avstand her hjemme. Da ser jeg ikke behov for å flytte til Oslo i den nærmeste fremtid. MEN en sliten student rekker ikke alltid hjem til familiemiddagen hver eneste dag, og derfor tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om en enkel, kjapp og billig middag. Regner med at det svir litt i lommeboka for flere enn meg som er studenter.

Selv er jeg ikke så veldig glad i poteter, men det er noen retter det er obligatorisk å ha poteter ved siden av. Her om dagen hadde vi fiskegrateng til middagen, med poteter ved siden av. Da er det smart å legge av noen kokte poteter, og som du da senere kan bruke i denne enkle retten.  Det du trenger er til 2 porsjoner:

- 1/2 løk
- 2 røkte pølser
- 2-3 store poteter
- salt og pepper 

Fremgangsmåte:

- Kutt opp potetene i passe terninger
- Stek dem i en stekepanne med litt melange for at det hele ikke skal svi seg
- Kutt opp løk, og ha oppi med potetene
- Kutt opp pølsene, og ha de oppi
- Ha i salt og pepper etter eget ønske
- Stek til du er fornøyd

Selv har jeg oppdaget at jeg er veldig glad salt etter å ha spist denne retten, hehe. Kan vel kalles en egen variant av pytt i panne? Bare å tilsette grønnsaker hvis det er ønskelig, selv pleier jeg bare å spise noen tomater ved siden av.

Kjempe kjapt, billig og enkelt. Alt hva en student trenger når det er flere fluer enn mynter i lommeboka :)

Har du noen mattips til fattige studenter?

- Stine 

ÉN KOMMENTAR

Postet av: Lorraine Engen.
Dato: 04.09.2013 kl. 22:53 Blogg: http://lorraine.blogg.no


Jeg bruker ofte å lage større middager som jeg fryser ned og har til de dagene jeg kommer hjem fra jobb og ikke orker matlaging. Kanskje det kan være nyttig? Er veldig glad i hjemmelaget pizza, det kan også ligge lenge fryst :-)

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: