Den syvende sans

Jeg har alltid hatt problemer med å si nei til ting, og det selv om jeg er fullstendig klar over at jeg egentlig ikke har tid til å ta på meg flere oppgaver. Men slik er jeg nå skapt, og jeg liker å hjelpe andre! Slappe av får man gjøre når man blir gammal, selv om jeg sikkert ikke kommer til å gjøre det da heller.

Så flittig og flink som jeg er, så har jeg invistert i en slik ''syvende sans'', også kalt en avtalebok. Jeg er totalt avhengig av kalenderen på min kjære Iphone for å holde orden på den surrete hverdagen min. Med skyting, jobbing, radio og skole, så har jeg en del tid som må planlegges for å rekke overalt. Haha, høres ut som om jeg er den opptatte dama! Men jeg får til alt, så da går jo bra! Problemet er at man ikke skal stole 100% på teknologi, så må sikre meg med håndfast avtalebok. Slik man gjorde før teknologien tok overtak, hehe.

 

Må ikke se på den stygge håndskriften min. Skal ikke akkurat skryte av at jeg har den skjønneste håndskriften, men jeg klarer i hvertfall å lese den! 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, før denne uken skal skrives den i min nye syvende sans.

 Har du en syvende sans?

- Stine

INGEN KOMMENTARER

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: