Tegnene på at sommeren kommer [Bilder]
Hva syns du om bildene?

Første vårtegn

Jeg blir så glad når jeg finner det første vårtegnet, for det er et tegn på at vinteren er ferdig! Snøen smelter, og gresset begynner å titte frem og ENDELIG ser man den første hestehoven titte opp - da vet man at vinteren er forbi!På tide å sette på seg joggeskoene og ta dette åretsførste joggetur ute (hvis ryggen orker vel og merke), ut skal jeg i allefall! Ingen grunn til å sitte inne lenger nå, ut i solen skal man! De som liker snøen syns nok det er litt synd at den er på vei bort nå, men nå har dere hatt den er i 2-3 måndter, så da er vel dere litt lei også?

Har du sett det første vårtegnet enda?

Photo: Nemi

Tok bilder av den søte hunden Nemi igår, så nusselig!

Hva syns du om bildene?

Tidlig en morgen

Er i Trøgstad for å skyte, og ja jeg er fullstendig klar over at det er tidlig. Vært oppe siden 7, men hva gjør man ikke for sporten?

Rings

Ringer fra H&M

Hva syns du?

All over the skyTatt med Nikon D60

Hva syns du om bildene?

The skyNikon D60

Det positive med å ikke ha strøm og nett i nesten 12 timer, er at man ser plutselig hva som skjer rundt seg. Etter å ha hjulpet pappa og mamma ute med å fikse et tre som ble tatt av Dagmar, så tittet jeg opp på himmelen - og det resulterte i blant annet de 2 bildene du kan se her.

Herlig, ikke sant?

Stemning

The Christmas feeling

Nikon D60

Merker jeg får litt mer julestemning når mamma driver å setter frem og henger opp julepynt, det blir så extra hjemmekoselig med engang! elsker det!

Har du hengt /sett fram julepynt enda?

Instagram

Telefonen er med meg overalt, og det er da også kameraet på den. Her er noen bilder. Tenkte jeg kunne ha en slik oppsamling av bilder for uken som har gått hver fredag?