Smil, du har null hull!

God morgen!

I dag har vi såkalt lesedag fra skolen, som egentlig betyr at vi skal lese, men på slike dager må man bare gjøre noen nødvendige ting. Dagens startet med en bråvekking av min kjære lillebror, før slumre knappen ble brukt aktivt på alarmklokken. Haha, er vel ikke bare jeg som er en syvsover når jeg først har muligheten? Ellers har jeg akkurat kommet inn døra fra tannlegen, en nødvendighet man bare må gå til en gang i året. Hadde en dårlig opplevelse med tannlegen for noen år tilbake, så her er det vanlig tannlege og ikke skoletannlege! Derfor blir det litt dyrere også, men hva gjør man ikke for å ha friske og fine tenner, uten hull? 

 Nå skal jeg lese litt, siden det faktisk er derfor vi har fått fri, og turen går videre til frisøren litt senere i dag. Er så heldig at jeg har mistet stemmen i løpet av natten, så får drikke masse te og kakao før jeg må inn til Radio Nova senere i dag. En jente som har mye på gang? Oh yes.

Smil, du har null hull!

Har du tannlegeskrekk?

- Stine

Den syvende sans

Jeg har alltid hatt problemer med å si nei til ting, og det selv om jeg er fullstendig klar over at jeg egentlig ikke har tid til å ta på meg flere oppgaver. Men slik er jeg nå skapt, og jeg liker å hjelpe andre! Slappe av får man gjøre når man blir gammal, selv om jeg sikkert ikke kommer til å gjøre det da heller.

Så flittig og flink som jeg er, så har jeg invistert i en slik ''syvende sans'', også kalt en avtalebok. Jeg er totalt avhengig av kalenderen på min kjære Iphone for å holde orden på den surrete hverdagen min. Med skyting, jobbing, radio og skole, så har jeg en del tid som må planlegges for å rekke overalt. Haha, høres ut som om jeg er den opptatte dama! Men jeg får til alt, så da går jo bra! Problemet er at man ikke skal stole 100% på teknologi, så må sikre meg med håndfast avtalebok. Slik man gjorde før teknologien tok overtak, hehe.

 

Må ikke se på den stygge håndskriften min. Skal ikke akkurat skryte av at jeg har den skjønneste håndskriften, men jeg klarer i hvertfall å lese den! 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, før denne uken skal skrives den i min nye syvende sans.

 Har du en syvende sans?

- Stine

Ready - set - SLEEP

God morgen (for noen av oss) !

Etter en lang dag på høgskolen, deretter videre på valgvake for Miljøpartiet de grønne i går. Så settes det pris på en dag hjemme, hvor man får tid til å sove noen timer ekstra. Ikke at det ble spesielt mange timer med søvn. Var ikke i seng før 03.00 i natt, og en oppgave skulle leveres innen 12.00 i dag, så søvn ble det ikke så mye av. Er vel kanskje derfor vi har fått lesedag i morgen også, en tanke som det settes pris på.Føler meg flink som til og med trente i dag. Merker på beina at det ble mye løping frem og tilbake i går, så ble styrke på overkroppen i dag. Nå sitter jeg å venter på snille mormor som skal kjøre meg til toget. Selv om vi egentlig har fri i dag, så er jeg jo selvfølgelig så aktiv at jeg personlig ikke har fri. Planen er å være med på redigeringskurs hos Radio Nova, deretter er det allmøte med hele gjengen. Blir vel enda en sen kveld, men nå har jeg drevet med denne pendlingen i 1 måndte alt, så kroppen begynner å bli vant til det. Selv om hodet kan protestere noen ganger, hehe.

Hva er dine planer i dag?

- Stine

Kjapp og billig studentmiddag

God kveld!

Nå er jeg mett i magen etter å ha spist en kjapp, billig og ikke minst: GOD middag! Jeg har gjort det smarte valget, i mine øyne, å bo hjemme hos mine kjære foreldre dette skoleåret. Rett og slett av økonomiske grunner, og ikke minst at jeg har de kjære barna jeg passer på i gang avstand her hjemme. Da ser jeg ikke behov for å flytte til Oslo i den nærmeste fremtid. MEN en sliten student rekker ikke alltid hjem til familiemiddagen hver eneste dag, og derfor tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om en enkel, kjapp og billig middag. Regner med at det svir litt i lommeboka for flere enn meg som er studenter.

Selv er jeg ikke så veldig glad i poteter, men det er noen retter det er obligatorisk å ha poteter ved siden av. Her om dagen hadde vi fiskegrateng til middagen, med poteter ved siden av. Da er det smart å legge av noen kokte poteter, og som du da senere kan bruke i denne enkle retten.  Det du trenger er til 2 porsjoner:

- 1/2 løk
- 2 røkte pølser
- 2-3 store poteter
- salt og pepper 

Fremgangsmåte:

- Kutt opp potetene i passe terninger
- Stek dem i en stekepanne med litt melange for at det hele ikke skal svi seg
- Kutt opp løk, og ha oppi med potetene
- Kutt opp pølsene, og ha de oppi
- Ha i salt og pepper etter eget ønske
- Stek til du er fornøyd

Selv har jeg oppdaget at jeg er veldig glad salt etter å ha spist denne retten, hehe. Kan vel kalles en egen variant av pytt i panne? Bare å tilsette grønnsaker hvis det er ønskelig, selv pleier jeg bare å spise noen tomater ved siden av.

Kjempe kjapt, billig og enkelt. Alt hva en student trenger når det er flere fluer enn mynter i lommeboka :)

Har du noen mattips til fattige studenter?

- Stine 

Vitamin Boost Recharge

Hei og hopp!

Skal ikke skryte på meg at jeg trener så sykt mye at jeg må drikke vann som gjør at jeg yter mer, men noen ganger kan man drikke vann bare fordi det smaker godt! Selv var jeg så heldig at jeg oppdaget denne flasken i posen jeg fikk med meg fra Moods of Norway showet for noen uker siden. Selv er jeg ingen stor fan av vann med smak, for jeg syns det ofte kan smake kunstig. Men denne overrasker meg positivt! 

Jeg har ikke helt troen på at vann med mineraler og vitaminer skal gjøre at jeg presterer bedre når jeg trener. Eller at jeg skal ha en bedre restitusjon av den grunn. Men når man får det gratis, så skader det jo ikke å smake på den!


Med en smka av eple og jordbær, så er den blitt av favoritt når det gjelder vann med smak! Vitamin Boost Recharge inneholder flere vitaminer som er vitkige for kroppen. i tillegg inneholder den fiber som vi alle vet påvirker hvordan tarmen arbeider. Du får en vitaminst dose i flytende form, som smaker godt og i tillegg ikke har en kunstig ettersmak. Da er jeg fornøyd i alle fall.

Smile, it's monday!


Har begynt å se på mandager med et nytt syn. Start og avslutt uken med et smil, og alles hverdag blir så utrolig mye bedre! Etter at jeg begynte å pendle til og fra Oslo, ser jeg virkningen av det å gi alle jeg møter et lite smil. Først ser de rart på deg, så får du et kjapt og usikkert smil tilbake. Men da har i hvertfall jeg gjort min del, og lyst opp hverdagen dems :)

Se positivt på mandager, det betyr at det bare er 4 dager igjen til helga !

Gir du alle du møter et smil?

- Stine

#livetsomstudent

Hei og hopp!

Skolen er i gang for de fleste rundt omkring i det store land, og det samme gjelder for meg. Jeg var ferdig på videregående i fjor, men siden det ikke helt gikk slik som jeg hadde planlagt med videre skolegang har jeg valgt å ikke lage et stort nummer ut av det. Det var slik at jeg i første omgang ikke kom inn på noen skole, men lykken snudde og jeg er nå en stor fornøyd student ved Høgskolen i Oslo og Akershus ! Det er vitkig å sette seg mål, og når jeg først setter meg et mål så skal jeg fullføre det også. Derfor var jeg fast bestemt på å lykkes med målet mitt om å komme inn på journalistikk ved HIOA, og drømmen er nå oppfylt. Fadderukene er snart over, og skolen begynner som normalt med alt som hører med. Tidlige morgener, forelesninger, lesing, oppgaver og masse masse morro! Gleder meg til vi kommer ordentlig i gang, så får jeg se hva jeg egentlig har begitt meg uttpå.

Selv om bloggen ikke oppdateres like mye som før, så er jeg fortsatt aktiv andre steder. Følg meg på Instagram, Stinecg, og du finner mange artige bilder fra min hverdag som journaliststudent hos HIOA.
Tagger også alle bildene mine med #livetsomstudent, så der finner du nok mye rart :)


Følg meg på Instagram og få et innblikk i min hverdag! Som du ser på de få bildene her, så har jeg opplevd en del allerede. Oslo Fashion Week, gode stunder med søte kaffekopper, nye venner og hyggelige samtaler. Flere minner skal det bli!

Følg meg på instagram!

Hva heter du på Instagram?

- Stine
 

Oslo Fashion Week 2013 - Moods of Norway

I fjor var jeg så heldig å fikk delta på min første Oslo Fashion Week. Da var jeg helt i himmelen, for hvem hadde trodd at jeg skulle få lov til noe som dette! Når jeg ble ringt etter i år, med spørsmål om jeg kunne dekke Moods of Norway sin 10 års fest under Oslo Fashion Week (OFW), så var jeg ikke sen om å si ja. To år på rad - jeg må være verdens heldigste jente!

I år feiret Moods of Norway at de har drevet med det de elsker i 10 år, og det hele ble feiret i Oslo Spektrum. Denne utskremte journalisten blir helt starstruck når hun står med alle disse kjente ansiktene, men det var verre i fjor, hehe. Par år til, så kanskje det er andre som blir starstruck når de ser meg!

Vi var så heldige at vi var VIP gjester, så vi fikk sitte helt fremme ved catwalken i stede for å stå som sild i ei tønne med resten av gjengen. Litt lukses i hverdagen som student, hehe. Ble imponert over vårkolleksjonen til Moods of Norway, for denne gangen var kolleksjonen mer ''brukenes''. Hvis det er lov til å si det. 

 


Slenger med et par bilder fra kvelden, også kan jeg linke til artikkelen min når den blir publisert litt senere i dag :)

Vært på Oslo Fashion Week?

- Stine

Neste stopp: Landsskytterstevnet i Oppdal

Du veit du har mange timer kjøring i bil i kroppen, når du ser på en 6 timers tur som ikke no problem. I dag er en slik dag. Nå sitter vi i bilen med campingvogna bakpå, på vei til Oppdal og landsskytterstevnet 2013. For pappa er det ferien handler om, og det er vel det for oss andre som også er over gjennomsnittet opptatt av skyting.

LS blir arrangert på ulike steder hvert år, første uken i august. I år skal vi til Oppdal, mens neste år er det i Sandnes. Er en fin måte å oppleve det fine landet vårt på med andre ord. Selv har vi kjørt bil helt til Målselv for å delta på denne uken med masse morro og mye sosialt.

Vi har allerede sitti noen timer i bilen, men det er likevel noen timer igjen også, hehe. Tålmodigheten og ikke minst ryggen settes på prøve når det handler om 6 timer i bil, men hva gjør man ikke når man vet at det venter en herlig uke i vente?

Neste stopp: Landsskytterstevnet i Oppdal

Du veit du har mange timer kjøring i bil i kroppen, når du ser på en 6 timers tur som ikke no problem. I dag er en slik dag. Nå sitter vi i bilen med campingvogna bakpå, på vei til Oppdal og landsskytterstevnet 2013. For pappa er det ferien handler om, og det er vel det for oss andre som også er over gjennomsnittet opptatt av skyting.

LS blir arrangert på ulike steder hvert år, første uken i august. I år skal vi til Oppdal, mens neste år er det i Sandnes. Er en fin måte å oppleve det fine landet vårt på med andre ord. Selv har vi kjørt bil helt til Målselv for å delta på denne uken med masse morro og mye sosialt.

Vi har allerede sitti noen timer i bilen, men det er likevel noen timer igjen også, hehe. Tålmodigheten og ikke minst ryggen settes på prøve når det handler om 6 timer i bil, men hva gjør man ikke når man vet at det venter en herlig uke i vente?