All my shoes


Leserspørsmål om jeg ikke kunne vise alle skoene mine, og det måtte litt leting til før jeg fant de fleste igår. Kommer ikke som noe stort sjokk om det ligger et par sko gjemt nede i en pappeske et sted. Hehe. 

Men må si jeg ble litt overrasket over at det ikke var flere sko enn dette, jeg trodde at det skulle være MANGE!

(det mangler 3-4 par med sko, vanlige jogge sko og gummistøvler..)


Leserspørsmål : høyde

Lene: Er dere like høye?

Fått spørsmålet om Mari og jeg er like høye, og det kan jeg nok si at det er vi ikke. Jeg er 1.87 cm høy, mens jeg vil si Mari er noe rundt 1.70 cm kanskje?Dette er et bilde som viser hva jeg mener. Tatt i perfekte Hyggen.

Noe annet du lurer på?

Dagens leserspørsmål

Nyskjerrig : hvor er kardiganen og smykket på dette bildet fra?

 

Dette var det jeg hadde på meg når jeg ankom Rjukan på fredag, så det var egentlig et outfit bilde som jeg glemte å poste som outfit. Men jo, det smykket er nytt (faktisk) og jeg er totalt forelsket i det! Kjøpte det på BikBok, og elsker de hvite detaljene på det. Cardiganen er fra cubus og en av mine favoritter. Den var faktisk det første klesplagget jeg hadde i den fargen.

- StineDagens leserspørsmål

K: Hvor jobber du hen? /hva jobber du som??

Jeg jobber i avlastningstjenesten for Barn og Ungdom (som det heter så fint) her i Gjerdrum. Det er altså slik at vi er hos en familie (som regel) og hjelper til der vi trengs. Om det er å kjøre til og fra treninger, eller om det er å hjelpe til med å legge barna osv.

Jeg var på jakt etter en jobb i sommer, når Tanta mi spurte om jeg kunne tenke meg en avlastnings jobb hjemme hos henne. Min jobb er å være der 2 dager i uken (rett etter skolen) og ha fult ansvar for min multihandikappede kusine. Hun har nå fylt 4 år, født med vannhode og er pga det døv, blind og har CP. Jeg gjør alt fra å bytte bleie, gå med henne i sånt gåstativ, mate henne osv. Alt altså?


weheartit.com

Q: no mer du lurer på?

- stine


Dagens leserspørsmål

Fått et spørsmål fra en leser: Så det gjør jeg med gjerne!

kan du legge ut et bilde der vi virkelig får se hvor høy du er? gjerne også med høye hæler!
er høy selv, men føler meg ukonfertabel i høye hæler, og vil gjerne se en så høy som deg som tør å stå frem! fin blogg :)

Så det gjør jeg med gjerne!

Øverste bildet har jeg de skoene jeg går med til vanlig (så og si), mens på det nederste har jeg noen lekre sko som jeg fant i gangen - syns jeg ikke klarer å gå på så tynne hæler over en lengre periode.

Min høyde er 1.87 cm akkurat, mens når jeg tar på med sko med 10-12 cm blir jeg med engang 1.99 = 2 m altså. Deilig med høye jenter? Selv skal jeg innrømme at jeg følte meg som en stokk i hæler før, men når jeg går med hæler nå, så føler jeg meg ikke noe spesielt høyere enn alle andre. Føler meg faktisk høy når jeg går i joggesko, veit ikke hvorfor - men DA føler jeg meg 2 meter. Hehe.

Håper du fikk svar på det du lurte på !

- Stine