Outfit 30.01.2012Kjole - Emilie sin // Cardigan - Esprit // Ring - Gina Tricot // Smykke - Konfirmasjon

Hva syns du?

Outfit 30.01.2012Kjole - Emilie sin // Cardigan - Esprit // Ring - Gina Tricot // Smykke - Konfirmasjon

Hva syns du?

Helt nydelig

Mamma skulle absolutt ha meg til å se på dette programmet på lørdag, og i mellom alle de mange soveøktene mine fikk jeg med meg denne sangen.  

Helt nydelig!

Hva syns du om VInnie sin versjon?

La Chic

For en liten stund siden kom jeg over en nettside som solgte utrolig fine smykker og dilldall som vi jenter liker, og det var til en billig pris!

Med engang jeg ser at prisen er litt lav blir jeg skeptisk til hvordan smykkene egentlig er, men jeg har totalt forelsket meg i flere av tingene dems. Hvem vil vel ikke ha et stort og fint firkløver smykke?!

 Dette er noen av de mange herlighetene jeg kunne tenke meg, men har bestemt meg for å spare penger til jeg drar til London om 1 uke. Så vi får se når jeg kommer hjem igjen!

Siden heter La Chic, og har søte og nydelig ting, så det er absolutt verdt å ta en titt innom.

Hva syns du om tingene dems?

Enter text here
weheartit.com

 

En syk hilsen fra meg. Kos dere ikveld, jeg skal kose meg med spybøtta og cola. herlige liv

 

Outfit 27.01.2012
Kjole H&M // Cardigan - H&M // RIng - GIna Tricot // Strømper - Pierre Roberts 

Hva syns du?

Photo: Nemi

Tok bilder av den søte hunden Nemi igår, så nusselig!

Hva syns du om bildene?

Another day

Torsdag, en dag igjen til det er helg. En dag igjen til det blir tid til å sove!

Outfit 25.02.2012

Bukse - Cubus // Topp - BikBok // Cardigan - Cubus // Ring - Gina Tricot // Smykke - BikBok

Hva syns du?

Drug store

Flere enn meg som syns det er irriterende når du løper inn til legevakta AKKURAT 14.30 når du har time, men får da beskjed om at det er 2 foran deg i køen inn til legen din, og du må sette deg ned å vente i 45 min før du får komme inn. Er ikke det like irriterende hvergang? Lær dere til å sette av meg tid til hver eneste pasient, så slipper man å sitte å vente i 100 år?

Uansett, så var det en ganske kjedelig grunn til hvorfor jeg var hos legen idag. I flere år så har jeg slitt med kløe i hodebunnen, og det skjer gjerne om natten - så jeg våkner kl 2 og er da pent nødt til å dusje for at jeg da muligens skal få meg noen timer søvn. Herlig? Kan klø så lenge at jeg begynner å blø og da får skorper i hodebunnen, elsker den delen.. Så bestemte meg forrige uke at NÅ var det nok, og bestilte legetime etter anbefaling fra helsesøster på skolen.

Det eneste jeg fikk ut av timen med legen var at jeg IGJEN skal prøve en type kur i håret 2 ganger i uka, også fikk jeg et lindrende serum greier som skal i håret da det begynner å klø. Litt kjedelig at jeg ikke kunne få et konkret svar på det, men skal dit igjen når denne kuren er over så får vi se om det er blitt noe bedre.

Når jeg var der så spurte jeg i samme slengen om dette håndleddet mitt som ikke helt er i orden. Det har stikki og vært vondt før, men igår ble det skikkelig ille. Gjorde kjempe vondt, var rett og slett IKKE deilig! Emilie var en knupp og lånte meg en sånn greie som gjorde at jeg ikke fikk bevegd håndleddet, og det hjalp faktisk. 

Etter å ha forklart dette for legen og han kjente litt her og der på dette håndleddet mitt, fikk jeg beskjed om at jeg hadde en mild senebetennelse. Herlig svar for meg som går medie og kommunikasjon og da bruker høyrehånden hele tiden - herlig? Så da er det bare å proppe i seg betennelse pille greier og gå med sånn stiv dings på høyre hånda i 2 ukers tid, juhu! Ender det opp med at jeg ikke har vondt lenger, så skal jeg ikke klage, skal jeg vel?
Så har en hel pose med ting jeg skal ha i meg, kos. Huset er blitt til en drug store, haha!

Hva synses du om det å vente hos legen?