Maybe not the most healthy thing

It maybe not the most healthy thing in the world, but God how good it is!

En svakhet jeg har er at jeg er litt for glad i sjokolade og alt som heter godteri, og da må man finne noen alternativer inni mellom!

Idag tidlig fikk jeg et skikkelig godterikick, jeg bare måtte ha noe godt NÅ! Da er det greit å finne en boks med ananas i skapet, og sitte å nyte den med god samvittighet?
Ananas er kanskje ikke det mest sunne her i verden, men det er en god erstatning i forhold til sjokolade og godteri i mine øyne.

Nå skal jeg finne frem norsk boken og gjøre ferdig en innlevering, før det er på tide å dra på jobb. Siden det er denne dagen i uka jeg jobber i RB så har jeg også vært flink å levert timelistene mine, og svart på noen mail. Føler meg nesten litt voksen når jeg svarer på alle disse mailene, haha.

Hva er din erstatning til godteri i hverdagene?

- Stine 

Antrekk - 31.01.2013Shorts - Gina Tricot // Topp - H&M // Jakke - BikBok // Smykke - Lindex

 

Torsdager. Dagen hvor man tar igjen litt søvn, mye lekser og nyter det fine været som har bestemt seg for å dukke opp! Nå er jeg på vei ut døra for å hente min kjære mors bil på verksted. Hun har stresset så mye med at ingen kan hente den, så når jeg først har litt tid så skal jeg gjøre henne den tjenesten. Snil idag, så håper dette bedrer karmaen min!

Hva synes du om antrekket?

 

- Stine

Forandring fryser

Sitter å tittet igjennom alle de 825 bildene jeg tar på telefonen, igjen ser virkelig en forandring !

Øverste bildet et det nyeste, også er det siste det eldste.

Uff, må spare til langt hår ser jeg!

MakeUp Store - Aloha lipstick

Evig jakt etter en leppestift som sitter lenge og har en deilig konsistens på leppene slutter aldri. Heldigvis for min del kom jeg over MakeUp Store sine leppestifter som er kreme i konsistensen, men likevel så føles det bare ut som at du har på litt leppeomade. 

Den jeg har er i fargen ''Aloha'', og er en fin fersken/rød farge med litt skimmer i. En ordentlig fin farge for å sette det litte extra på et antrekk, og ikke minst holder den utrolig lenge!

 

Hvis du er en sånn som meg som kan ta på leppestift, for så å drikke + spise og glemme på å ta igjen. Så kommer denne til å være perfekt for deg! Jeg tok den på om morgenen, dro på skolen hvor jeg spiste og drakk, og etter lunsj satt den fortsatt like fin på leppene og det trenges bare en liten oppfrisker i fargen. Utrolig herlig, og ikke minst til en billig penge! Kommer ikke på prisen nå i farta, men husker at jeg ble imponert over at man kunne få kvalitet til en så rimelig penge, itillegg til at det er en godt merke :)

har du prøvd dette merket?

- Stine

Dots, ja takk!

 

Etter en dårlig hendelse med kombinasjonen oreo kjeks og omgangssyken, så har jeg ikke turt å smake på kjeks som har en søt sjokoladesmak siden den gang. MEN GUD SÅ GODT DOTS ER!
Kom hjem fra skolen og hadde skikkelig lyst på noe godt som jeg bare kunne spise litt av, og hva fant jeg ikke i skapet? Jo, dots.

Husker reklamen fra disse på tv for en stund tilbake, men som sagt så har jeg ikke turt å smake på dem før nå. Virkelig gode, og minner meg litt om ballerina kjeks egentlig.  

 

Står valget mellom oreokjeks eller dotskjeks, så faller valget mitt på Dots. Men ingenting slår ballerinakjeks, det er den beste kjeksen blandt alle kjeksene. 

Utrolig, jeg har akkurat skrevet et innlegg om kjeks.. men det var et innlegg i det minste da? :)

Litt senere ikveld kommer et innlegg som kanskje er litt mer interessant håper jeg, så følg meg!

Dots, oreo eller ballerina kjeks?

- Stine 

Hypnotisøren
Er den en ting jeg elsker så er det å sette meg ned med en god bok, og bare slappe av. I sommer hadde familien min med en egen koffort til Spania, for 2 ukers strandferie med mange gode krimbøker. Ingen klissete kjærlighetsbøker her i gården nei, vi må ha krim for alle pengene! 

Selv er jeg stor leser av krimbøkene til Jo Nesbø, som handler om politimannen Harry Hole, og hvergang det kommer ut en ny bok er den på god vei til å bli utlest allerede samme dag. Ellers er Läckbeck bøkene, Unni Lindell og så mange flere en stor favoritt her hjemme. For to år siden fanget forfatteren Lars Kepler oppmerksomheten min med boken Hypnotisøren. Det viser seg at det er et ektepar som skriver bak et forfatternavn, og det er litt spennende at de har valgt å gjøre det på denne måten. Anbefaler dette ekteparet på det varmeste, for bøkene er så bra skrevet at det er vanskelig å legge fra meg boken nå, selv om jeg har lest den fra før av.

Har valgt å ha om dette ekteparet i særemnet mitt på skolen, men boken er like spennende nå som den var for to år siden. De skriver så bra, beskriver handligen så godt at det er som om du står i samme som som hovedpersonene og man ser hele handlingen som i en film. Da vet man at det er en bra bok når det skjer.

Er du glad i å lese bøker?

Noen krimbøker å anbefale?

Barndomsminner

Husker du ''The Ketchup song'', eller sangen ''Blue'', men som ingen fikk med seg hvem som egentlig sang. Måtte le litt for meg selv når søteste Kjersti sente meg 5-6 linker til gamle barndomsminner av noen sanger på Youtube, og jeg må dele dem med dere!

 

 

Haha, tenk at vi virkelig satt å høre på disse sangene for et par år siden!

Hørte dere på disse sangene når dere var mindre?

 

- Stine

I want summer, NOW

To sommere på rad jeg har tilbrakt to herlige uker i Nerja, Spania. Og som jeg savner det! Sitter nå  senga med fleece genser på, tykke sokker og vinterdyne, men likvel så fryser jeg - det er jo ingenting å like ved dette? Nei, savner sol og sommer! Vil tilbake til den sommeren i Norge hvor man kunne ligge å sole seg fra man stod opp om morgenen, stod å grillet i sola, og spiste deilig mat i skyggen. Det er det Norge jeg vil ha denne sommeren, for nå ser det ut som at det er her vi skal være i år. Hjemme i kjære gamle Norge, i 8 uker i strekk. Kom ikke ut av Norge denne gangen gitt, men man får prøve å gjøre det beste ut av det.

Sommer eller vinter?

- Stine

It's a lazy fun day!

Hver mandag gleder jeg meg til onsdagen kommer, og det er fordi jeg da veit at jeg skal ha en dag fri dagen etterpå! Torsdager er jeg utplassert i Romerikes Blad, men siden det er deadline i avisen denne dagen holder jeg meg hjemme og heller setter fokuset mitt mot nye oppgaver til neste avis. Er litt deilig med slike dager hvor man kan ta igjen ett par timer søvn, og gjøre litt lekser. Er ikke alt man rekker før i uken, så da er det greit med en slik dag :)

Nå sitter jeg å ser på NM på NRK 1, men planen er å hoppe i treningstøyet om ikke alt for lenge og ta en god og svett økt på loftet. Deilig å få brukt kroppen litt, det har jeg rekt før i uken så er på tide! Blir litt strykeøvelser på armer og bein, rockeringen skal brukes og det blir en runde på denne maskinen mamma har invistert i. Gud veit hva denne maskinen heter, haha. 

Hva skal du idag?

-Stine

Nelly wants

 

Åh, gjett om jeg gleder meg til våren og muligheten for å hive jakka og tykke sko! Tatt en titt innom Nelly for å se om det var noe fint der, og det er det jo alltid. De blå skoene finner du her, og de er perfekt til skjørt og shorts når solen titter frem med vamegrader, mens de sorte med nagler (her) passer perfekt når vi runder februar / mars. Røffer opp et antrekk med engang! Har en lignende veske fra H&M som jeg kjøpte i fjor sommer, og det var og er min favoritt veske. Den er så liten, men likevel er det plass til utrolig mye oppi den! Siden min er så godt brukt er den faktisk ikke beige lenger, men nærmere blå etter avfarging fra bukser blant annet, denne er fra Issue 1.3 og du finner den her.  Armebåndet finner du her, sjokk at jeg liker noe som er blomstrete og søtt..

 

Noe du likte?

 

- Stine