Outfit 28.02.2012


Skjørt - H&M // Cardigan - H&M // Smykke og ring - Gaver // Sko - Bianco

Fin på håret idag? Sponset extension, så jeg klager ikke!

Hva syns du?

Outfit 27.02.2012Sko - Bianco // Bukse - Cubus // Genser - Mamma sin // Smykke - Clairs (London) // RInger - H&M og Forever 21 // Armbånd - Gave

Hva syns du?

Første vårtegn

Jeg blir så glad når jeg finner det første vårtegnet, for det er et tegn på at vinteren er ferdig! Snøen smelter, og gresset begynner å titte frem og ENDELIG ser man den første hestehoven titte opp - da vet man at vinteren er forbi!På tide å sette på seg joggeskoene og ta dette åretsførste joggetur ute (hvis ryggen orker vel og merke), ut skal jeg i allefall! Ingen grunn til å sitte inne lenger nå, ut i solen skal man! De som liker snøen syns nok det er litt synd at den er på vei bort nå, men nå har dere hatt den er i 2-3 måndter, så da er vel dere litt lei også?

Har du sett det første vårtegnet enda?

Pakke pakke pakke!!!

Har jeg nevnt at jeg elsker å få pakker i posten?

Outfit 21.02.2012
Skjorte - Primark // Bukse - Cubus // Armebånd - Gave // Ring - Forever 21 // øredobber - Cubus

Hva syns du?

My rings

Jeg har alltid hatt en ting for smykker generelt, men når jeg startet på VGS fikk jeg helt dilla på ringer. Så fine små/store ting som kan pynte opp et ellers kjedelig antrekk, genialt ikke sant?

Siden den gang har jeg samlet opp en del ringer, og selvfølgelig har jeg noen favoritter. De passer til de fleste anstrekk og er perfekte til å bare putte på fingrene når jeg har litt dårlig tid, fordi jeg vet at de passer uansett.

Dette er favoritt ringene mine. De er enkle, men samtidig bringer de det lille extra til et antrekk. Den gule er blitt en favoritt blandt de andre jentene i klassen, hehe. Søte er dem alle sammen!
Dette er hele samlingen min av ringer, bortsett fra 2-3 stykker som jeg ikke bruker i det hele tatt. Jeg kommer til at det er en fin samling på 24 ringer?


Dette er de siste som er kommet med i samlingen min fra turen til London. Fra Forever 21 og New Look.Siden mamma mente jeg hadde for mange ringer til at jeg kunne skaffe meg et system på dem, så kjøpte jeg denne fine bollen når jeg drev å pusset opp rommet mitt i sommer.  Helt enkel og grei i en fin lila/rosa farge, som står sammen med smykkestativene mine på sminkebordet mitt. Jeg har altså et system i alt rotet mitt! :)

Likter du noen av ringene?

Har du også dilla på ringer? - Hvor er din favoritt ring ifra?

Belønning til meg selv

Nå er dagens andre treningsøkt gjennomført, og jeg har bestemt meg for å gi meg selv en belønning. Eller.. Mamma har stekt vafler, så det er vel en belønning til hele familien, hehe.Det aller beste er helt nystekte vafler med smør, men tar til takke med disse. Super gode er dem i alle fall!

Hva er din belønning til deg selv når du har vært flink?

Wants week 7

Selv om det ble en del shopping når jeg var i London, så er det likevel masse jeg kunne tenke meg der ute i butikkene. 

Shortsen fra Runawaydreamz har jeg siklet på i evighter nå, og jeg har SÅ lyst til å betille en hjem, men vil jeg bruke så mye penger? Hmm.. og ikke glem den utrolig fine Mulberry Postman vesken, er ikke den nydelig!?

Hva vil du ha ?

Out in the sun

Dette er den første fri helgen jeg har fra skytingen siden vi gikk inn i 2012. Utrolig deilig med litt fri, men så begynner jeg å undre på hva jeg faktisk skal gjøre med den extra tiden jeg plutselig har fått! Er uvant å kunne sove så lenge jeg vil, og faktisk ikke skal på en skyttebane tidlig om morgenen.

Siden været er helt strålende så har jeg ihvertfall bestemt meg for å bevege meg ut, selv om det ikke er på en skytterbane og med geværet på skulderen. Planen er å bli med i stallen for å se på Canvas (hest...) sammen med kusinen min, for så å gå en lang og deilig tur på jordet der. Fint å bevege seg, og da samtidig få litt frisk luft med hyggelige mennesker!


Nikon D60 - Stine C Granlund

Nødt til å hive på meg litt varmere klær en pysjen tror jeg, selv om det ikke er så veldig kaldt ute. GLEDER meg til sommeren kommer, gjett om jeg da skal tilbringe mye tid ute i solen!

Hva skal du idag?

New in: Moroccanoil

Når vi var i London så var det mye prat om dette produktet her. Det er en olje du skal påføre litt av i håret når det er håndkletørt for at det skal få en fin glans og bli mykere. Passer jo perfekt for meg som har hestehår nærmest?

Kjøpte denne når jeg var hos frisøren min igår, etter anbefaling fra forskjellige mennesker, så har tenkt til å gi dere en vurdering av den etter at jeg har brukt den noen ganger.

Prøvd den før?