Sleeping beauty

Gjett om jeg gleder meg til å få en god natt søvn! Dagen har bestått av å hente de beste fetteren og kusinene mine på skolen og barnehagen, før vi samarbeidet om middag. Hun minste på 2 år er herlig, for hun skal ha sukker og kantsal (kanel) på grøten, og går å setter seg pent på plassen sin og spør etter denne kantsalen. Søt jente som får meg til å smile uansett hvordan dagen ellers har vært. Også kom den skjønneste jenta hjem med drosje, og på den tiden det tok meg å hente henne hadde eldste man på 7hjulpet 2 åringen med å servere grøt til alle. De er litt søte og snille disse barna jeg passer på!

Nå kommer jeg akkurat inn døra etter på ha holdt et lite kurs i hvordan man lager styrer en hjemmeside for skytterlaget, og litt om hvordan de kan organisere det hele. Koselig å bli spurt av disse menneskene, selv om jeg føler jeg kanskje ikke er den beste på område. Men nå får vi håpe at hjemmesiden blir bedre, og at flere kan delta med skrivingen om denne herlige sporten, skyting.

På tide å få seg noen timer søvn før det er for mange timer med norsk i morgen, og informasjon om prøveeksamen. Blir et par stressende uker fremover i følge kalenderen min, uff!

Hvordan har din dag vært?

- Stine

Antrekk - 28.02.2013

 

Herlig vær det er fortiden! Skulle nesten ønske at gradestokken bare kunne stå stille på de 5 grader nå, så snøen kan forsvinne så fort den bare kan, for nå er jeg klar for sommer, sol og varme.

Ble inspirert av det fine været til å ta frem den nye favoritt kjolen min, blomsterbomben som jeg velger å kalle den. Er den ikke fin og sommerlig? Elsker når jeg finner slike plagg som lyser opp hverdagen, ved en ren tilfeldighet. Skulle bare titte på undertøy, og DER hang kjolen og jeg glemte alt annet egentlig, hehe. Er ut i fra denne russeball kjolen min er inspirert, altså formen. Skal ikke gå som en stor blomst på ballet, slapp av.


Sko - DinSko // Kåpe - Match // Kjole - Lindex // belte - mamma sitt

Er blitt så glad i å bruke den gulekåpen min, men nå tror jeg nesten det er på tide at den pakke bort, for nå skal jeg ha sol og varme.

Hva synes du om antrekket?

- Stine

Early morning

Den ene dagen i uken jeg kan få meg noen extra timer søvn, og jeg bråvåkner klokken 07.30 og er redd for at jeg har forsovet meg til skolen. Da har man mye å tenke på, når man ikke klarer å sove lenge engang! Jaja, jeg har en del ting jeg må få gjort i løpet av dagen, og aller helst burde jeg vært ute av sengen for lenge siden og fullført minst 1 av dem. Skal blandt annet en tur å kjøpe nytt minnekort til det nye kameraet mitt, så pappa kan få igjen sitt.

Tok meg tid til å lakke neglene idag tidlig, etter å ha vasket rommet i natt fortjente neglene mine litt pleie. Et lite tips er Essie sin overlakk, fantastisk for oss jenter som er aktive.


Kos dere idag, nå må jeg løpe ut av døren! Har som sagt en del ting jeg må gjøre før jeg må hente noen skjønne barn i barnehagen og skolen senere idag, gleder meg!

Hva skal du idag?

- Stine

Fri frakt- Nelly

Glad i sko, kjoler, store deilige gensere og flagrende skjørt - akkurat slik som meg? Fikk en påminnelses mail fra Nelly idag om at de har fri frakt frem til i morgen, 28 februar. Måtte ta å titte litt, og det de har utrolig mye fint der akkurat nå. Selv er jeg ikke så glad i å kjøpe kjoler på nette fordi de ofte blir for korte, men sko derimot! 

 

1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER

7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HEr

Lurer på om ikke den prikkete skjorten, samt alle de tre parene med sko snart kommer i posten til meg. Den skjorten er bare helt skjønn å se på, og den er herlig farge nå til våren!

Noe du likte?

- Stine

Antrekk - 27.02.2013

genser - BikBok // SKjorte - H&M // Smykke - BikBok

Hei og hopp!

Jeg må bare løpe av gårde med engnag, nå er jeg allerede forsinket på jobb fordi jeg måtte poste dette, woho! I morgen har jeg fri, så ikveld skal jeg dessverre gjør en haug av lekser uten at jeg skal få dårlig med søvn av den grunn, hehe.

Snakkes senere ikveld!

Hva synes du om antrekket?

- Stine 

Antrekk - 26.02.2013Genser - Monki // Kjole - H&M // Hatt - H&M

Hei og hopp!


Nå er jeg på farta ut av døra igjen for å rekke jobb, en jente må tjene litt penger til det harde livet man lever! Neida, men er kjent å tjene litt penger selv :)
Er fult styremøte hjemme i stuen idag, så kanskje det er greit jeg er ute av hjemme noen timer. Trenger ikke å høre på at de ''voksne'' sitter å diskuterer hva som skal gjøres videre i skyttersamlaget, kjedelige saker. Men nå MÅ jeg virkelig løpe, ellers blir jeg sein og det kan vi ikke ha noe av!

Hva synes du om antrekket?

- Stine

All the sunshine

Herlig at solen titter frem disse dagene! Elsker at vi begynner å nærme oss våren, og idag har jeg til og med fristet meg til å ta på en litt kortere kjole enn vanlig, hehe. Var likevel kaldt, og selvfølgelig måtte jeg skrape is av bilen, men NÅ er det sol og det er NÅ som telles! 


Søteste kattepusen Balder ser også ut til å like det været som er om dagen, nå vil han være mye mer ute enn tidligere. Selv rekker jeg ikke å nyte mye av denne solen, for jeg må løpe på jobb rett etter skolen. Skal rekke å poste noen bilder av dagens antrekk først, for nå er det artig å ta bilder siden sola fortsatt er oppe når jeg komer hjem. Herlig! :)

Er det sol hos deg for tiden?

-Stine

En herlig overraskelse!

Vi ser alle at Posten bilen kommer kjørende inn bak skolebygningen, og kaoset var igang. For vi viste alle hva som lå å ventet på oss, nemmelig de pakkene vi bestilte for 2-3 måndter siden, og som alle har gått å ventet på siden. Russedressene var ENDELIG kommet! Føltes som at de minuttene det tok for å få pakkene ut av bilen var en evighet, men gleden og latteren satt løst når vi så hva de ulike personene hadde skrevet på russekortene. Følte meg som de 10 åringene som løper etter russen for å få disse kortene, men det er jo litt morsomt da :) Leker med tanken på å lage et lite bilde med russekortene til alle i klassen, kan bli et koselig minne å ha for livet. 

Jeg ble kjempe fornøyd med det jeg fikk i pakken min, selv om det ikke var så veldig mye spennende. Som de i klassen min sa: ''Selvfølgelig har du russebukse med blonder, Stine!'' Hehe, selvfølgelig har jeg bestilt meg det! Tok også med en hettejakke, for det er jo et morsomt minne å ha fra en slik spennende periode av livet, som bare varer 2 måndter likevel.

 

Nå mangler det bare litt bokstaver og merker på buksa, så er vi igang!

Hva synes du om russebuksa mi?

- Stine

Antrekk - 25.02.2013Wiii, det er sol og skikkelig vår stemmning her idag! Ble virkelig deprimert når jeg satte meg i en iskald bil og -7 grader idag tidlig, men smilet har bare blitt større etterhvert som dagen har gått. Det var hele 3+ grader når jeg kjørte hjemover nå! På tide å finne frem solbrillene og skinnjakkene jenter, våren er på vei!! Vi har fått en herlig overraskelse idag, som jeg skal vise dere litt senere, gleder meg til å vise dere :)

Nå skal jeg hive i meg litt mat før det er på tide å rulle videre i Idun Sukkerfri (bilen min) på vei til nok en skytter konkurranse. 

Hva synes du om antrekket?

- Stine

Stines hjemmebakeri!

Med fare for å høres ut som en husmor, men jeg liker virkelig å bake. Cupcakes, sjokoladekake, eplekake, boller, skoleboller, brownies... Ja, bare nevn det og jeg skal kunne klare å få bakt det til deg! Eneste jeg ikke har prøvd meg på som jeg har litt lyst til er bløtekake. Tenk så morsomt å dekorere den med ulike sprøyte tupper, lage ulike mønstere og bare ha det gøy med det å lage en god kake. Hadde det ikke vært for det at jeg ikke er så glad i bløtekake selv, så kunne jeg gjerne ha lagt en allerede. Mamma kommer nok til å lese dette og forvente at jeg baker til neste bursdag, hehe.

Igår fikk jeg en trygglende melding om jeg kunne bake en kake til russerevyen ikveld, og så snill som jeg er så klarte jeg ikke å si nei. Jeg heiv sammen en langpanne med eplekake sent igår kveld, men det å glede andre er jo det jeg liker å drive med. ''Er til en god sak'' stod jeg å tenkte for meg selv når klokka nærmet seg 23.30, og jeg burde vært i senga for å få et par timer søvn. 

Er rart det når man plutselig får en sånn lykke av å bake en kake, for jeg trenger ikke å spise den selv. Det kan jeg fint klare meg uten, det er bare det å bake kaken som gir en sånn god følelse i kroppen, hehe.

 


Håper russejentene og de som kommer å ser på revyen blir glade og ikke minst gode og mette!

Er du glad i å bake?

Skal jeg begynne å legge ut flere bilder av kakene osv jeg baker? :)

- Stine