Someone like you

Elsker jentene i klassen min, de oppdaterer musikklisten min hver eneste dag. Idag er det denne sangen som har kommet inn på listen, elsker den rett og slett.

 

Når jeg hører på sanger som dette, så hører jeg veldig mye på teksten. prøv du også.

Q: synes du om sangen?

- Stine

Skoletid!


Jada, vi har vært flinke å syklet (spinning?) i gymmen idag, deilig å få en liten belønning nå da?

- Stine

Outfit 30.03.2011

Enda en skoledag er over, og enda en dag på jobben er over.Sko - Bianco
Strømpebukse - Pierre Roberts
Shorts - H&M
Topp - Only
Skjorte -Sorbet (hvis jeg husker riktig?)
Øredobber - Bikbok
Armebånd - H&M
Ring - Gina Tricot

- Stine 

Dagens leserspørsmål

K: Hvor jobber du hen? /hva jobber du som??

Jeg jobber i avlastningstjenesten for Barn og Ungdom (som det heter så fint) her i Gjerdrum. Det er altså slik at vi er hos en familie (som regel) og hjelper til der vi trengs. Om det er å kjøre til og fra treninger, eller om det er å hjelpe til med å legge barna osv.

Jeg var på jakt etter en jobb i sommer, når Tanta mi spurte om jeg kunne tenke meg en avlastnings jobb hjemme hos henne. Min jobb er å være der 2 dager i uken (rett etter skolen) og ha fult ansvar for min multihandikappede kusine. Hun har nå fylt 4 år, født med vannhode og er pga det døv, blind og har CP. Jeg gjør alt fra å bytte bleie, gå med henne i sånt gåstativ, mate henne osv. Alt altså?


weheartit.com

Q: no mer du lurer på?

- stine


Varme hjerter

Sitti på skolen idag og lengtet etter vafler med brunost på - DEILIG!

Da er det greit å steike vafler etter jobb, og glede seg til å kose seg med de i morgen?

Føler meg flink!

Q: vafler er godt?

- StineOutfit 29.03.2010

Orket ikke tanken på olabukse idag, men følte jeg måtte ha på meg noe annet enn strømpebukse også.. HMMM!Tights - Gina Tricot
Topp - Cubus
Skjorte - Bikbok
Øredobber - H&M
Smykke - Arts and Crafts
Ring - Gina Tricot
Klokke - CMYK

- Stine 

Outfit 28.03.2011

Noen mandager er bedre enn andre, men de mandagene du starter med en prøve i medie er ikke like deilige.Sko - Bianco
Strømpebukse - Pierre Roberts
Shorts - H&M
Genser - BIkbok
Armbånd - H&M
Ring - Gina Tricot
Øredobber - Bikbok
Smykke - accessorize

- Stine

Når man har lyst på noe godt...

Sist jeg tittet i skapet lå det en godteri pose der med 5-6 sånne små sure godteri frosker, de har vært på hjernen min i hele dag! Bare tanken på at de lå der å ventet på meg, gjorde at bussturen hjem nesten virket dobbelt så lang. Men kommer vel ikke som noe sjokk at de var borte når jeg tittet i skapet igjen nå? Søkk borte, sikkert i magen til Mamma - så heldig var hu! Hva gjør jeg da? Når det som fristet mest er borte, jo da tar jeg det nest beste...

NEMMLIG ANANAS!

Elsker virkelig ananas, finnes ikke no bedre her i verden (hvis du ser bort i fra sjokolade da). Eller, det kan nesten konkurrere mot sjokolade også?

Q: hva gjør du når du har lyst på noe godt?

- Stine

Demotivert

Lærerne kommer inn i klasserommet på onsdag og sier '' På mandag er det prøve i medie, så bare å lese!'' Vel, lettere sagt enn gjort når det er ca 70 sider, og motivasjonen er på bånn fordi du ikke ser vitsen av å vite det som står i boka? Hvem skjønner vel ikke hvordan en såpeopera er bygget opp, eller at du er nødt til å tegne et storyboard før du kan begynne å filme?
Steike bananer altså..

Men ok, noen av oss får vel lese lit mer.. Bare 30 sider eller no igjen - YES!

- Stine

Fashion Nightmare

Jeg er så heldig at jeg ikke får så ofte mareritt om natten, men i natt fikk jeg det. Veit ikke om det kan kalles et mareritt engang, for det var samtidig litt morsomt?

Hele drømmen begynte med at vi var på LS (NM i skyting), og jeg fikk ikke med meg at vi kunne starte å skyte, så jeg mistet flere poeng - så da hadde jeg jo ingen mulighet til å komme til finalen, og hvertfall ingen sjangs til å vinne! Etter lit grining og sutring, så var jeg plutselig i et bryllupp. Alle hadde på seg hvite korte mini kjoler, som så vidt dekte over rompa, Og der komme jeg stor og feit, og rett og slett så ut som en hvalross som var på land - et sted det ikke den ikke skal være! Gjett om jeg var glad når mamma vekte meg idag tidlig?Steike, glad jeg ikke har sånne drømmer hver natt, da hadde jeg virkelig ikke klart å stått opp om morgenen.

Q: hva handler dine drømmer/mareritt om?

- stine