For høy til å gå med hæler?

Jeg er utrolig glad i å gå i høye hæler, og da gjerne med en hæl som er litt mer enn bare 5 cm. Det jeg ofte får som kommentarer, når jeg går med høye hæler, er at jeg blir 2 meter høy og hvorfor ønsker jeg det?

Sist gang jeg målte meg var jeg 1.87 cm og jeg krymper ikke akkurat. Jeg veit jeg er høy og lang, men det ligger i genene mine at jeg blir så lang som jeg er. Med to foreldre som er lange, så lå det litt i kortene, eller hva? Det er en regel på at du kan ta høyden din med 1 år og gange den med 2, for å finne ut hvor lang du sånn omtrent kommer til å bli, smart ikke sant? Når jeg var 1 år gammel var jeg akkurat 1 meter, ganger du det med 2 så blir jeg 2 meter akkurat. Koselig..

Spørsmålet mitt er egentlig om hvor er grensa for hvor høye hæler man får gå med? Med tanke på at jeg blir 2 meter uansett hvordan hæler jeg går med, så er dette et spørsmål om smak og behag.


Hvor høy er grensa til å gå med høye hæler?

Hair accessorize

Jeg liker fester som har tema, og i morgen er det en fest som har ''pirat'' som tema. Vanligvis ville jeg bare ha tatt på en revet ola shorts, skjorte og så vært ferdig med det, men denne gangen har jeg valgt å gjøre litt mer ut av det. Er jo artig inni mellom det også?

Når vi var på Jessheim idag tok jeg en tur innom Pandora og kjøpte noen kjempe fine kuler. Planen er å bruke disse i håret i morgen, som da hair accessorize. Tror det kan bli utrolig kult, hvis jeg får festet den i håret sånn som jeg vil da :)Planen er å flette den inn i håret, i en løs flette på siden eller no. Noen tips?

Hva syns du om ideen min?

Soutfit 30.03.2012


Topp - BikBok // Jakke og Bukse - Cubus // Veske - Glitter // Sko - DNA // Smykke - London

Har vært en tur på Jessheim med Anine idag. En etterlengtet tur hvor man bare oppdaterer hverandre på hva som har skjedd i livet til hverandre siden sist vi møttes, utrolig koselig :)

Hva syns du?

New shoes

Det fine med å ha venner som jobber på DNA er at man får vite om tilbud osv på skolen. Kjersti fortalte meg at det var 2 for 3 på DNA igår, og da måtte jeg bare ta en tur innom etter skytingen var over. Var der en dag før denne uken og så noen utrolig søte joggesko, og et stort pluss er at de er rosa!De rosa er Reebok sine nye joggesko, og dem er utrolig deilige å gå i! Mens de hvite passer så utrolig fint når man får en fin brunfarge til sommeren, og de skal allerede bli brukt i dagens outfit, juhu!

Hva syns du om skoene?

Prøve eksamen

Det er positive og negative ting ved å gå på skolen, men jeg klager aldri over en fridag. Eller fridag er det vel ikke idag, for vi har nemmelig fri for å jobbe med prøve eksamens oppgaven vår. Artige greier! 

Idag tidlig var jeg ute å intervjuet Linda om dansing, for oppgaven handler om sportsutøvere. Så nå er det bare å sette seg ned å starte på redigeringsprosessen. Oppgaven skal leveres allerede i morgen, så har en del arbeid foran meg!

Har du eksamen / tentamen enda?

Outfit 27.03.2012


Skjorte - Vera Moda // Genser - Monki // Bukse - BikBok // Sko - Mamma sine

Hva syns du?

Outfit 26.03.2012Hatt - H&M // Topp - BikBok // Jakke - Cubus // Sko - Converse // Cuff - Glitter

Hva syns du?


Somebody that I used to know

I de 3 dagene 9.klassingene var hos oss, så spilte vi musikk hele tiden. Musikk styreren på gruppen min hadde lagt sin elsk på denne sangen, og nå går jeg rundt å nynner på den hele tiden. Takk Sara!

 Sangen er utrolig fin, og ihvertfall teksten. Står på ''replay'' på min iphone for tiden, haha.

Hva synes du om sangen?

Colorful friday

Igår ble det en litt hektisk men koselig dag! Startet med at det var siste dag med 9.klassinger på skolen, og det var egentlig litt rart å si ha det, og vite at vi ikke kom til å se dem igjen på mandag. Men det er vel greit å komme tilbake til gamle vaner og dager igjen? + at noen skylder meg en mac lader..

Etter skolen ble det rett på Jessheim med Jenny for å se om vi kunne finne en kjole til ikveld. Det er litt vanskelig å finne en kjole som skal dekke til knærne, når du er så lang som meg? Vi fant ihvertfall en kjole, så da blir det nok en bra fest i kveld, vi får vente å se :)Skjorte -  BikBok // Bukse - BikBok // Sko - Converse // Tube BH - Only // Smykke - BikBok

Hva syns du?

Outfit 22.03.2012

Kjole - H&M // Sko - DinSko // Genser - Vila // Ringer - Lindex og London // Smykke - BikBok

Hva syns du?