God påske!
Hei og hopp!

Håper alle koser seg i den herlige påskesolen som er for tiden, ihvertfall her jeg befinner meg i Råde. Jeg sitter ute å nyter solen for det meste, så det får bedre seg på bloggfronten når jeg kommer tilbake på skolebenken igjen, da begynner det store kjøret frem mot eksamen. Uff, orker ikke å tenke på det engang.

Kos dere mens dere kan!

Er det sol hos deg i påsken?

- Stine 

Et sikkert tegn på vårHei og hopp!

Sitter å nyter den første ofiisielle påskedagen i solen, med macen på fanget. Håper på å få litt farge i ansiktet i løpet av ferien, så det er bare å nyte solen så lenge vi har den!
Oppdaget også det første tegnet på vår idag, hestehov! Vi har hele 4 hestehover her nå, og det vil jeg ta som et godt tegn på at våren er i anmarsj, herlig. Nå kan all snøen forsvinne, og vi tar i mot grønt gress og sol med glede :)

Sett et vårtegn hos deg enda?

 - Stine

It's all about the hair

Hei snuppelurer!

Må beklage for det frafallet jeg har hatt på bloggen, men eksamen og særemne har tatt all energien fra meg den siste uken og nå er vi i full gang med å fikse russebilen. Blir bra når russetiden kommer i gang, men nå er det egentlig bare stress. Hehe.

Som skrevet tidligere på bloggen så sliter jeg med en hodebunn som ikke er helt til å forstå seg på, og drømmen om langt hår er egentlig blitt skringlagt. Likvel sitter jeg å titter igjennom mappen med hår inspirasjon, for drømmen er jo der fortsatt. Føler at det er finere med langt hår, så vi får se om jeg ikke skal prøve meg på extension engang i fremtiden.  Gjort en avtale med den faste frisøre min at vi skal prøve å spare, men det hele er opp til hodebunnen og hva den forteller meg underveis. Det er en lang prosess dette her, men skal i hvertfall begynne å ta bedre vare på det håret jeg har, det burde jeg kunne klare.

Nå er det snart natta for en sliten putesyer, og jeg har lovt å være med på en tur i morgen tidlig før russejentene kommer. Må komme igang med treningen igjen også, uff uff!

It's all about the hair to day..

- Stine

God start på dagen
God morgen!

Våknet opp til at solen skinte igjennom vinduet og nærmet blendet meg. Er ikke det værste å våkne til det på en torsdag. Nå har jeg akkurat spist en god frokost, før jeg skal begynne å dra på meg denne masken som kalles sminke. Skal en tur til Lillestrøm på jobb for RB, å ta bilder av en teater forestilling, så det kan bli spennende.

Kos dere i dag, det er bare 1 dag igjen med skole før påskeferien for min del!

Hva skal du i dag?

 - Stine

Antrekk - 20.03.2013
Kjole - Lindex // Genser - Only // Belte - H&M

Hva synes du?

- Stine

Hair wavesHei og hopp!

I skrive øyeblikk sitter jeg på jobb, og rakk dessverre ikke å ta antrekksbilder før jeg måtte løpe videre. Kunne ikke la stakkars mormor være aleine med 3 barn, der kom samvittigheten inn. Men jeg må fortelle om noe koselig jeg oppleve i idag. Tror jeg aldri har fått så mange positive kommentarer om håret mitt før, som det jeg gjorde i dag, hehe. Til og med Morten (historielærern) spurte om jeg hadde gjort noe med håret, og at det var kjempe fint. Koselig at slike ting legges merke til, selv om jeg ikke har gjort noe mer enn å krølle det litt i dag tidlig. Fikk lyst til å krølle det hver eneste dag når jeg fikk så mange kosleig komplimenter på grunn av noe så enkelt! :)

Frisøren min ville nesten ikke gre i håret mitt når jeg kom dit etter skolen idag heller, hehe. Har ganske mye fall i håret naturlig (siden jeg egentlig har krøller), men siden håret mitt er så tungt kommer ikke det fallet så godt frem hele tiden. I dag var jeg en tur hos frisøren for å tynne litt oppi det store kråkereiret mitt med tykt hår, nå føles det som om hodet er 20 kg lettere! Deilig følelse å være nyklipt :)

Hva synes du om bølgene?

Fått et kompliment i dag?

- Stine

Antrekk - 18.03.2013

Hei og hopp!

Nå er vi inne i siste uken før ferien, og alle eksamene og særemne skal leveres før den tid! Ikke nok med det, så fikk jeg se at den søte skjorten min hadde revnet i armen! Krise for meg som hater slike ting som jeg ikke får gjort noe med der og da. Var nesten så jeg hadde lyst til å finne en butikk med nål og tråd i direkte nærhet, haha.

Nå skal jeg sitte å jobbe litt mer med særemne før det blir en treningsøkt på skyterbanen. Skal skyte finale på onsdag i 30 skudd stående, så må finpusse på ståendestillingen min i kveld.

Skjorte og bukse - BikBok

Hva synes du om antrekket?

- Stine

Den store lærerjakten!

Må beklage mitt store fravær på bloggen de siste dagene, men skolen må prioriteres sammen med jobb for RB og jobb for søte Helle. Merkes på skolen at det er rett før påsken, og ikke minst at det ikke er lenge til skoleåret er ferdig!

uansett, så må dere nesten se denne søte filmen som guttene i klassen min har laget. Det er en stor lærerjakt i Akershus nå, og dette er en ny måte de velger å markedsføre denne jakten på. Genialt, siden de nye lærerne bruker sosiale medier. Sosiale medier er tross alt blitt en del av hverdagen vår, så hvorfor ikke nå ut til lærerne på denne måten? Må også klappe for de jeg går i klasse med som er skuespillere og ikke minst den herligste læreren Einar som stiller opp! Slike mennesker gjør hverdagen litt lysere :)

Hva synes du om filmen?

- Stine

Antrekk - 14.03.2013Torsdager er egentlig den dagen i uken jeg er frem til, men dagen i dag ble ikke helt som planlagt. Dro en tur til skolen for å gjøre unna en oppgave til Romerikes blad, og når jeg var 2 minutter hjemme i fra, ble jeg oppringt med beskjed om å komme tilbake til skolen. Måtte plutselig ta på meg en sak for RB, og intverjuet måtte bli tatt idag. Da er det bra jeg er fleksibel, hehe.

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra et møte i RB, så nå blir det godt å slappe av resten av kvelden. Leker litt med tanken på om jeg skal bake, noe jeg egentlig har hatt lyst til hele uken, men ikke hatt tid til. Koselig å bruke en torsdagskveld på slike ting, eller hva?
Genser - H&M // Skjørt - H&M // hatt - H&M

Ok, når jeg tenker over det går jeg som en vandrende reklameplakat for H&M idag.. Whooop!

Hva synes du om dagens antrekk?

- Stine

Antrekk - 13.03.2013

Skjorte - Primark // Smykke - BikBok

Hei og hopp, sol ute det er topp!

Etter en skoledag med mer fri enn timer, er jeg strålende fornøyd! Eller, er jeg egentlig det? Sitte på skolen å kjede seg, når man egentlig skulle hatt time og lært noe nytt? Vel, fikk ihvertfall skrevet ferdig artikkelen min til RB, så da må jeg bare sende den av gårde når jeg kommer hjem fra jobb senere ikveld. Blir godt med noen timer extra med søvn i morgen, føler kroppen virkelig har behov for det.

Men nå må jeg løpe å være med de skjønne små jentene mine igjen, wihi!

Hva synes du om antrekket?

- Stine