Favorite dress

Jeg har mange kjoler, men det er en jeg syns er litt finere enn alle de andre. Det er kjolen min fra TopShop, og den er jo bare helt nydelig?

 


Foto: Emilie Brustad

Hva synes du om kjolen?

Back on


Noen som kjenner igjen denne? Støttegreia til høyre hånda er på igjen, for senebetennelsen er tilbake, juuhu! (Ser ironien her, ikke sant?) Merket det først under tentamen på onsdag i norsk, også enda bedre når vi hadde tentamen i Engelsk igår, så da er det bare å slutte å bruke hånda i 1-2 uker, herlig. Det tar jo evigheter å skrive dette innlegget bare fordi man bare bruker venstre. Jaja, det er bedre enn å ha vondt i allefall!

Igår hadde jeg det kjempe koselig med en gjeng fra klassen min, og mange nye minner ble skapt. Kosete oss med god drikke og masse herlig musikk og dansing, men jeg syns faktisk snakkingen er det aller bedre. Når folk blir litt i farta så er dem så ærlige at det nesten er litt skummelt, koselig likevel!

Hatt senebetennelse før?

Klokke fin

Åhh, jeg syns kloker er så fint!!!! Har alltid brukt klokke på armen så lenge jeg kan huske, og det har blitt noen klokker opp igjennom årene, men det da lov. I det siste har jeg brukten svart en som jeg kjøpte i Kypros for noen år tilbake, og det er bare fordi den fine hvite min er tom for batteri. Klarer aldri å surre meg til å få byttet batteri,nettopp fordi jeg ikke bruker den og da har jeg den ikke på armen så jeg husker det, haha! 

Idag var jeg hjemme fra skolen allerede kl 10 pga en informeringsfeil fra skolen sin side, så vi trengte ikke å være på skolen (standar at de klarer å gjøre sånt, ikke sant?). Fikk en fin mail fra Asos om salg og no greier, men det jeg ble fristet til å kjøpe var jo nettopp klokker! Ikke bare 1 klokke, MEN 3! 

 

Image 1 of River Island Gold And Green Link WatchImage 1 of ASOS Patent WatchImage 1 of ASOS Patent Colour Watch

Klokke 1 her // Klokke 2 her // klokke 3 her

Hva synes du om dem?

Detaljer

Det jeg prøver å få frem med min stil, er at det er viktig med detaljer. Idag er antrekket mitt helt enkelt, men det er likevel så mye mer bare du legger merke til detaljene. Skjorten min har perler på kragen og skuldrene, noe som gir det lille extra til antrekket. Elsker den :)

Hva tenker du om detaljer?

Første time gjennomført!!!!

Var så nervøs når pappa kjørte meg til Skedsmokorset idag tidlig, at jeg ikke ante hvor jeg skulle gjøre av meg.. MEN nå er jeg ihvertfall igang med denne bilkjøringen, og idag fikk jeg hatt min første kjøretime. Det gikk overraskende bra, sånn i forhold til hva jeg trodde. Har ikke så mye erfaring med å kjøre bil enda, men hun dama syns jeg var kjempe flink og da ble selvtiliten litt bedre med engang!Da er det bare å kjøre masse i 2 uker før neste kjøretime er igjen! Gruer meg litt til å kjøre med pappa i kveld for jeg og han er litt for flinke til å fyke i tottene på hverandre, haha. Jaja, får se hvordan det går :)

Driver du å tar kjøretimer?

Outfit 16.04.2012Sko - Converse // Skjorte - BikBok // Veske - TopShop // Smykke - London // Jakke - Cubus

Hva syns du?

Søndagskos

Jeg er veldig glad i å bake, og siden familien min og venner er kjempe glade for alt jeg baker, så ble det skoleboller Idag. Super gode om jeg må få si det selv :)

Tegnene på at sommeren kommer [Bilder]
Hva syns du om bildene?

LaserLight

Andre dagen på skolen, og jeg er allerede lei.. Hoho!

 

Perfect red jeans

Denne våren er det fargerike jeans som er det store i motebildet, og selv om jeg har noen fargerike har jeg enda ikke funnet den perfekte røde. Jeg har prøvd utallige røde jeans, men enten er ikke fargen riktig, eller så sitter den bare ikke fint på kroppen min. Har sett en på Zara som jeg gjerne skulle ha prøvd, så jeg turer nok til Oslo så fort jeg har anledningen! 
red jeans
Her har jeg satt sammen mitt ''drømme antrekk'' med de perfekte røde jeansene. Det som er så utrolig fint med denne trenden er at man kan blande det søte og det røffe, fordi buksen i seg selv egentlig er begge deler. Det hele kommer ann på hvordan du dresser det opp eller ned. 
Hva syns du om antrekket?