Unposted
Vi har alle en slik uke. En uke hvor alt skal gjøres, men likvel så er det ikke så veldig mye som skjer, hvis du ser bort i fra det kaoset som er i hodet ditt. Nå er endelig den røde kula EU godkjent, russebilgodkjent og anlegget er på plass. Siste biten kommer forhåpentligvis på plass i løpet av helgen: bombrikke.

Russetiden starter på fredag, så vi veit jo hva som skjer da. Hørselen skal testes på sitt beste, kroppen skal bli lei alkohol og man blir vandt til en dundrende hodepine. Veit hva jeg skal se frem til, for å si det sånn.

Hva ser du frem til?

- Stine 

Wonder Wagon

Det er ikke lenge til det braker løs, og Wonder Wagon er snart klare for å rulle! Wonder Wagon heter altså vanen jeg er på sammen med 4 herlige andre jenter. Kathinka, Kjersti, Mathilde, Emilie og jeg, det er jo dømt til å bli en herlig russetid? Buksene skal få sin siste finish neste uke, bilen skal på EU godkjenning i morgen (vi krysser fingrene for det), og neste fredag braker det hele løs. Woop Woop!

Beklager for lite lyd fra meg nå, men det er mye annet som opptar tiden min. Prøver å skvise inn litt jobbing mellom alt med skolen, og nå som russetiden snart starter er det greit å ha et lite forsprang :)

Hva synes du om logoen vår?

- Stine

Antrekk - 09.04.2013Woop woop, da er tirsdagen vell overstått i skolesammenheng. Er 1 time til jeg skal løpe til jobb, og jeg har litt lekser jeg skal gjøre denne kvelden. Er ikke lenge igjen til tentamene begynner, og jeg har en date med noen mattebøker i 1 ukes tid fremover. Ellers er jo russetiden snart i gang, og vi har en russebil det skal ordnes en del på før den tid. 

Nå er også solen ute på himmelen hver dag, og ikke minst: VARMEGRADER! Når jeg kom hjem i dag var det hele 6,5 + grader, så nå er vi på vei mot riktig årstid :)

Hva synes du om antrekket?

- Stine

Red pants with gold letters
Det er 2 uker til buksen skal på, 14 dager til den røde buksen skal på. I går begynte jeg forbredelsene med denne buksen min og etter mye om og men ble bokstavene satt på. Ble spørsmål om jeg skulle ha med begge navnene mine på buksa, men det er det ikke plass til. Hadde sett litt dumt ut med ''Stine'' foran og ''Cecilie'' på bakbeinet, haha. To forskjellige navn er ikke lett, men det er jo Stine jeg heter så det skal få bli med på buksa. Mangler fortsatt noen strykemerker, men klarer ikke å bestemme meg for hva jeg vil ha på den. Bra jeg fortsatt har noen dager på meg til å bli enig med meg selv, hehe. 

Wiii, gleder meg til buksa skal på og vi skal ut med bilen! En herlig måndte med jentene før eksamen begynner og videregående snart er ferdig.

Hva synes du?

- Stine

Antrekk - Russeball

Hei og hopp!

I går var det på tide med det etterlengtede russeballet for Nannestad og Jessheim russen, og der var jo selvfølgelig jeg. En koselig kveld med mye latter og prat, og det hele ble holdt på Scandic Hotellet på Gardermoen. Det var et herlig design i resepsjonen og salen vi var i, ser virkelig at det er nytt.

Uansett, så er dette kjolen jeg valgte å gå med. På forhånd viste jeg at mange av jentene jeg kjente skulle ha lang kjole, men siden jeg er så lang som jeg er så følte jeg at det ikke helt passer til meg. Hadde en lang kjole som backup kjole, men valgte til slutt denne kjolen. Det som er spesielt med denne kjolen er at den er sydd personlig til meg, hvor herlig er ikke det å tenke på?! En god vennine fra skytinga, Anita, ville mer enn gjerne sy en kjole til meg når jeg nevnte det for henne. Så vi har vært på jakt etter kjolestoff i flere butikker, og dette er resultatet. En super søt kjole som jeg er veldig fornøyd med og som definitivt skal brukes ved flere anledninger!

Hva synes du om kjolen?

- Stine

Antrekk - 05.04.2013

Skjorte - BikBok // Genser - ? // Smykke - BikBokGaah, gjett om jeg er glad for at denne skoledagen er over! Merket hvor sliten jeg var i norsk timen i dag, så var et under at jeg klarte å holde øynene oppe, og ikke sovne. Rart, men jeg har vært mye sliten i det siste. Blir godt med helg igjen, hehe.

Nå er det snart middag, så er det på tide å trene litt igjen. Er som sagt inne i en god steam, så må bare fortsette nå :)

 

Hva synes du om antrekket?

- Stine

Antrekk - 04.04.2013

Hei og hopp!

Det var en bråvekker og tilbake til hverdagen i dag, med jobbing for Romerikes Blad. I dag har jeg til og med sittet å jobbe inne på kontoret hos de, så følte meg litt som en ordentlig del av redaksjonen, og ikke bare en freelance. Hehe, rar følelse :)

Nå er jeg inne i en god steam med trening, så det blir faktisk 3 dagen på rad jeg skal trene idag. Hva skjer!? Får nyte det så lenge det varer.
Smykke og genser - BikBok // Shorts - Gina Tricot

 

Hva synes du om antrekket?

 

- Stine