Antrekk - 31.05.2013Kjole - Lindex // Sko - DinSko

Fått luftet den herlige blomsterbomben av en kjole fra Lindex i dag, tror dette er favoritt kjolen min for tiden. Er litt usikker på om jeg kanskje skal legge den opp noen få cm, men får prøve og se hva jeg syns. Er perfekt snitt til kroppen min, og hvem er ikke forelsket i slike kjoler som er inspirert av 60-tallet?

Hva synes du om antrekket?

- Stine 

Antrekk - 30.5.2013


Kjole - Monki // Sko - DinSko // Blomsterkrans - BikBok

Hei og hopp! I følge værmeldingen skulle det regne i dag, men varmen tilsa at jeg måtte finne frem den søte blå kjolen min. Stod sikkert å prøvde 4-5 ulike kjoler, men ente opp med denne og har vel egnetlig aldri følt meg bedre enn det jeg gjorde i dag. Er tydelig at jeg trives best i kjoler, uansett om det er sommer eller vinter.

Vi har en konkurranse hver sommer, som heter noe så passende som ''Gullklumpen''. Det er en intern konkurranse for oss på medie og kommunikasjon ved Nannestad, og du kan delta i hvilken som helst kategori som du føler for. Selv deltar jeg hvert år i kategorien journalistikk, men går aldri opp til toppen av pallen. Kjipt siden jeg er en veldig konkurranse person, men er likvel glad på de andre sine vegne. Sana, som vant journalistikk i år, lagde en virkelig bra artikkel med god vinkling så seieren var velfortjent :)


Nå skal jeg lagde middag til pappa og Vegard før vi skal ture til skytterbanen. Tenkte jeg skulle ta med kamera i dag og få tatt noen bilder, så får dere se hva jeg egentlig holder på med. Personlig syns jeg er like artig hvergang noen ser jeg uten for skytterbanen, når de egentlig bare er vandt til å se meg i joggebukse eller tights, hehe.

Hva synes du om antrekket?

- Stine 

Stresstest

Du veit slike uker hvor du egentlig har alt for mye å gjøre, men tar likvel på deg ting for å gjøre enda mer? Vel, denne uken er en slik uke.  En uke hvor det skjer alt for mye, men jeg velger å ta på meg enda mer å gjøre, hehe. Er vel slik at folk stoler på at jeg får det gjort selv om jeg egentlig ikke har tid tenker jeg :)

Nå må jeg løpe, for jobben kaller!

Hvordan er din uke så langt?

- Stine 

Antrekk - 27.05.2013

Hei og hopp!

Selv om værmeldingen løy i dag, det kom ikke regn som avtalt, så er det mulig å kle seg litt sommerlige uansett. Fikk så mange fine komplimenter når jeg gikk med den røde buksen min forrige uke, at jeg ville bruke den fine grønne i dag. Grønt er skjønt, eller hva? 

 

 Skjorte og bukse - Cubus // Sko - DinSko

Nå skriker halsen etter noe varmt å drikke, så krysser jeg fingrene for at formen er i bedre form i morgen! Klarer nesten ikke å svelge i dag, og det fungerer dårlig å ikke være i form når man skal ha eksamen..

Hva synes du om antrekket?

- Stine

Antrekk - 23.05.2013


Bukse - BikBok // Sko - DinSko // Jakke - Lindex

Med favoritt jakka og skoene på, så blir dagen så mye bedre med engang! Tolket værmeldingen litt feil i dag, og dro av gårde for å gjøre et intervju i favorittskoene som mangler litt impregnering. Som vanlig på tordager er jeg på jobb for Romerikes Blad, men i dag var jeg i Sørumsand og intervjuet en fra HVU. Får en sånn god følelse når alt går knirkefritt på intervjuet, og bildene faktisk blir bedre enn jeg hadde forventet! :)

Nå mangler bare siste skrivingen og finish før jeg kan puste lettet ut, og se frem til at alle eksamner er gjennomført.

Hva synes du om antrekket?

- Stine

Lace jacket

Hei hei! Titter innom fra min travle hverdag for å vise dere den søteste blonde jakken som noen gang er skapt!

Det er kjempe behagelig å ha på seg, og det jeg liker mest med den er at den minner meg en skinnjakke på fasongen. Var som jeg sa når jeg kjøpte den:
Det finnes ikke noe som er mere meg enn den her!

Skal vise bedre bilde ikveld, lover

- Stine

Antrekk - 21.05.2013genser - BikBok // Smykke - BikBok // Sko - DinSko

Russetiden er over, og det er på tide å ha full fokus på jobbing, men ikke minst skole. Det jeg gleder meg mest til er å endelig ha tid til å skyte litt igjen, så første trening er allerede planlagt til torsdag. Wiii!

Nå må jeg løpe videre på jobb, men er tilbake igjen med blogging - er ikke dårlig bare det.

Hva synes du om antrekket?

- Stine