Spania needs!

Drar jo til Spania nå til søndag, men det er fortsatt noen ting som mangler i min koffort!Egentlig trenger jeg ikke flere solbriller, men de der var rett og slett nydelige! Usiker på om de er finest i svart, eller i brune som de der... HMMM! Også trenger jeg noen slippers / sandler som jeg kan bruke på stranda, rett og slett no billig dritt som jeg kan hive etterpå : da får jo noe annet plass i kofforten på vei hjem! Også trenger jeg en kjole jeg kan hive over bikinien på vei til og fra stranda, praktisk a gitt? Da er det en ting som gjenstår: kler jeg hatt eller ikke? Det store spørsmålet når jeg står der å skal prøve dem i morgen, nesten så jeg gleder meg litt?

 

heihei sola!

Sommerferien ser jeg på som 2 måndter lang deilig ferie med masse sol og morro. Har hatt det artig den første uka av sommerferien, men hvor er det blitt av sola?! En dag med sol, en annen dag uten sol + regn - hva skjer? Kan ikke værgudene bestemme seg snart, jeg vil ha sol uansett jeg da.

Idag har endelig solen bestemt seg for å titte frem bak skyene, så da nyter jeg denne ene sjeldene dagen med å ligge i solen. Det er så herlig! Vi hadde fint vær i går også, men det er idag jeg har tid til å nyte dette været. Egentlig så burde jeg pakke til Nerja, men orker ikke tanken på å stå nede i kjelleren (på rommet mitt da..) og pakke, når jeg kan ligge her å få litt grunnfarge.Iphonen min trenger en oppdatering når det kommer til musikk, har du noen forslag?

Fun in the sunBle ring etter idag for å spørre om jeg hadde tid til å ta noen bilder før reiselysten tok meg! Hvem sier nei til et foto oppdrag?

En liten smake bit av dagens fotoshoot med Henriette Thorshaug, nå har jeg en sol som skal få brenne min kropp litt til!

 

Hva har du gjort idag?

Verdens søteste kjærestepar

Verdens søteste kjærestepar, Mari og Simen, spurte om jeg ikke kunne ta noen bilder av dem. Sånne kjærestepar bilder, hahha - søtt!

Syns du om bildene?

Ikke helt ferie enda!

Selv om sommerferie offisielt sett startet den 22.Juni, så er det ikke helt sommerferie for meg enda! Idag er det første uka i sommerferien, men likevel hadde jeg vekker klokka på klokken 09.00 idag tidlig, og jeg er nå bare hjemme en tur for å skifte om.

Har nemmelig sagt ja til å ta med meg denne skjønne skapningen med ut på en liten tur!


Nydeligste Lykke!

Jobber du eller gjør noe annet i ferien?Er å besøker Mari i Hyggen nå, det er helt nydelig her! Hadde ikke skadet å hatt ett sommerhus her,

953709-1-1309108487342.jpg
953709-1-1309108488397.jpg
Er å besøker Mari i Hyggen nå, det er helt nydelig her! Hadde ikke skadet å hatt ett sommerhus her, for å si det sånn!!

The edge of glory

Enda en elskbar sang fra Lady Gaga!

Hva syns du?

Vakker himmel

Stod på badet å pusset tenner igår kveld, når broren min kommer inn og lurer på om jeg ikke skal ta bildet av den pene himmelen. 

Nikon D60

Hva syns du om bildet?Ikke lenge igjen nå!

Kan nesten ikke vente til neste søndag, da er jeg og resten av familien på vei til Spania og varmen! Gleder meg no sinnsykt, for da er det bort med alt som heter internett og teknologi, og hello stranda!

Nerja_balcon_view.jpg
Skal altså til Nerija (?) i Spania, ikke langt unna Malaga. BYE BYE NORGE OG 16 VARMEGRADER!

 

Hvor skal du på sommerferie?

Outfit 23.06.2011

Vært i bursdag til Tante idag, koselig å møte slekta til Onkel J til en forandring!Kjole - H&M
Cardigan - Cubus
Klokke - Mango
Armebånd - Cubus
Smykke og øredobber - Arts and Crafts

Hva syns du?