Sommersalg

Det er nå sommersalg hos Nelly.com, og hvor mer perfekt sted er det å bruke skattepengene enn der? Jeg har sittet å siklet på flere skopar, og 2 av favorittene ble klikket hjem til meg samt en super søt clutch veske! Klarte ikke å bestemme meg for om jeg ville ha den i sort eller orange, men siden jeg alt har en orange ble det en sort en denne gangen.


Er det ikke noen fine ting jeg klikket hjem?

Dager som denne

Nyter latmanslivet i Råde, mens jeg venter på at S skal komme seg hjem fra jobb. Under han ikke å jobbe ute i det varme vært her stakkars! Deilig er det i allefall for meg som kan ligge rolig å sole meg

Må få litt grunnlag før jeg drar til Spania til helga, ender alltid opp med å bli solbrent første dagen..

Kos dere i varmen i dag, den holder seg her ikke lenge!

Snart til varmere strøk

Det sommerværet vi har her i Norge er ikke akkurat til å skryte av for tiden, selv om jeg ikke skal klage når gradestokken nå viser 19 grader her i Råde. Sola titter sagte, men sikkert frem og varmen stiger med timene som går. Likvel sitter jeg å titter på yr.no, for jeg skal snart ned til varmere strøk!

Nå er jeg som sagt i Råde, for å være mer nøyaktig så er jeg i Karlshus, men til helga setter jeg meg på flyet til Nerja, Spania. Gleder meg som bare det, og det er vel ikke rart når man ser på værvarselet?

Langtidsvarselet viser at det fine været kommer til å fortsette å holde seg når vi kommer på søndag 1.Juli, så smilet er klistret på ! Shortsene er pakket, men iår har jeg bestemt meg for å ha meg mer flere kjoler enn jeg hadde sist. Litt deilig med noe som ikke klemmer rundt huden, jeg som blir solbrent bare jeg ser på sola.


Kos dere hjemme i kalde Norge, jeg skal til sol og sommer!

Siden sist gang

Gud, så lenge det er siden sist jeg blogget?! For å være helt nøyaktig så er det nesten 2 måndter snart, hehe. Det hele begynte med at bloggingen måtte bli nedprioritert i 1 uke pga så mye skole og jobbing, hadde rett og slett ikke nok tid til å sove en periode. Og sånn ble det bare. Uken etter ble ikke noe bedre, og vips så hadde det nesten gått 2 måndter!

Men mye har skjedd siden sist gang. Jeg er nå 17 kg lettere, og still going strong. Har fullført mitt andre år på Medie og Kommunikasjon ved Nannestad VGS, men er nå blitt litt nervøs for valget jeg må gjøre ved skole start igjen. Men det er mye som skal skje de 2 måndtene før skolestart! Jeg skal nyte nå 1 uke sammen med S*, før jeg setter meg på flyet ned til Nerja, Malaga på søndags ettermiddagen - gjett om jeg gleder meg!  Har gått å små pakket hele uken som var, for jeg viste jo at denne uken her ble det ihvertfall ikke tid. Gleder meg til å komme bort  fra kalde Norge, og til å komme til litt varmere strøk, syns jeg fortjener det etter dette skoleåret her.

Ellers har jeg drevet med skyting som vanlig, og skyter nå som senior og kjemper om seieren med de store gutta. Kan ikke si at jeg slår dem, men konkurranse gir jeg dem ihvertfall! Denne helgen har jeg slått min egen persolige rekord hele 3 stevner på rad, så er fornøyd med skytingen min for tiden!


Har desseverre ingen nye bilder!

Må egentlig innrømme at det har vært litt deilig å ikke blogge i denne perioden, men kan da begynne igjen. Koselig når personer kommer opp til meg å spør hvorfor jeg har sluttet, og om jeg kan begynne igjen. Dere gir meg lysten tilbake, så nå er det full skjerpings Stine!

* S = Kjæresten