Festival inspiration

Festivalene er rett rundt hjørnet, og selv om jeg ikke skal på noen festival i år så går det likvel ann å drømme seg bort i hva man ville gått kledd i. Personlig ville jeg nok slengt på en kjole, eller skjørt, men været i Norge er ikke det sikreste som finnes. 
festival summer
De som kjenner meg vet at min store svakhet er ulike brunnyanser i sko og veksker, men spesielt da denne litt mørke ''sjokolade'' fargen, nam nam. Skinnjakken er alltid en slager, og jeg ville definitivt ha tatt med meg den på festival i sommer! Hvis det er spådd kjempe varmt de dagene du skal på festival, så kan du eventuelt bytte ut med olajakke, en annen favoritt.  Må ikke glemme at neglene skal få sin oppmerksomhet også, så bruk litt tid på å legge et fint lag med en sommerfarge.
Hva ville du gått med på festival?
- Stine

Antrekk - 04.06.2013skjorte og bukse - BikBok // Smykke - Cubus

Merker på kroppen og humøret at det nærmer seg sommerferie nå. Selv med 7-8 timer søvn, så er kroppen kjempe sliten og hodet tungt som bly. For å ikke glemme å nevne at det faktisk ikke skjer mye nevneverdig på skolen, som tilsier at vi burde møte opp i det hele tatt. Men nok om det!

Nå skal jeg få meg 1 time på øyet, før treningstøyet skal på. Skal også på redaksjonsmøte i et magasin jeg skriver for senere i kveld. Can't wait!! Mye spennende som skjer utover nå i jobbsammenheng, spennende :)

Hva synes du om antrekket?

- Stine 

Sugar Crush

Hei og hopp!

For dere som har lest bloggen min, eller følger meg på instagram, så er dere klar over min avhengighet av neglakk. Litt drøyt å kalle det en avhengighet, men jeg er i hvertfall veldig glad i å ha på neglakk, og liker ikke neglene mine uten. Føler meg nesten naken, hehe. Er vel blitt en vane at jeg har det på, men denne vanen er så morsom! Bytt ut farger nå som sommeren er her med litt lysere og skarpere farger, mens om vinteren er fargene mørkere og tyngre.

Denne gangen har jeg kommet over Sugar Crush neglakkserien til Isadora, og jeg elsker den!! Sett en så herlig coral farge, med ''gull'' glitter i. Det føles det sukker som er knust på neglene, for nå som de har tørket de neglene rue akkurat som sukker, hehe.  

 Ikke bli skremt av den oransje fargen som er i flasken, for det ble jeg. Var en anelse skeptisk når jeg gikk å betalte for den, men med engang jeg fikk fargen på neglene var jeg frelst. Ny favoritt i samlingen som fra før av har mange favoritter!

Nå har jeg ikke tatt på topcoat slik som jeg pleier, men det kommer nok på senere i kveld. Er morsomt at neglene er rue pga neglakken, men merker at jeg har mer sans for at de er glatte, hehe. Isadora er en av favorittene når det gjelder neglakker for meg, for neglakkene har en god holdbarhet på neglene, og de overlever som regel 1-2 skyte treninger. Da får merket et pluss i boka hos meg :)

Hva synes du om fargen? Skeptisk som meg?

. Stine