10 timer i bil

Etter 10 timer i bil har vi nå endelig kommet frem til hytta.

Almost done!

Nå er tiden snart inne. Det er ikke mange minuttene igjen til Tante kommer å henter oss og bagasjen for å kjøre oss til Gardermoen, hvor flyet står å venter med retning mot Nerja, Spania. Gjett om jeg gleder meg? Sol, sommer, latskap, bøker, god mat +++++ ! Nam nam, gleder meg allerede merker jeg!

Vi lander ikke før seint i kveld, men Nerja er like fantastisk om kvelden som om dagen. Iår krysser vi fingrene for at vi får den bilen vi har bestilt, så vi ihvertfall får med oss all bagasjen. I fjor måtte nemmelig Vegard og jeg holde en koffort i mellom oss i baksetet, nettopp fordi vi fikk feil bil. Haha, det var et morsomt syn da! Slik ser altså kofforten min ut for øyeblikket. Iår har jeg prøvd å planlegge antrekk, for da slipper jeg kanskje å ha med meg masse unødvendig med klær. Det var ihvertfall planen min, men når jeg ser på den haugen med klær, syns jeg den egentlig ser litt stor ut. Ikke bra! Bare jeg ikke har overvekt så er jeg fornøyd...

Se så utrolig blå øyne jeg har idag, liker dem litt nå faktisk. Passer til mitt nå halvveis solbleket hår, gleder meg til det blir enda mer bleket!

Ses om 2 uker, da jeg er brun og nesten platina blond :)