Skolevesken min

Fått så mange fine kommentarer på veska mi, og jeg veit om flere jenter som er en liten smule missunelig, hehe. Skjønner dem godt! Liker virkelig denne veska, den er helt herlig og passer meg perfekt. Litt nerd, men samtidig søt - ikke sant?

Nerja / Spania

 

Hva syns du?

Outfit 31.08.2011

Onsdager.. 2 dager igjen av uka.. TRENGER SØVN!


 Sko - DinSko / shorts - Gina Tricot / T-skjorte - H&M / skinnjakke - Bikbok / Ring - Lindex / Veske - Spania

Hva syns du?

Ring on my finger


Ring - Gina Tricot

Syns du?

jobb og alt annet mulig rart

Skole og jobb har overtatt kalenderen min, og det ender nok ikke denne uken. Nye oppgaver på skolen kommer hele tiden, og de dagene jeg ikke jobber velger jeg som regel å bruke på skytterbanen. Normalt det vel?

Jeg veit jeg er deilig etter å ha dusjet? Tror det er ganske vanlig å dusje etter at man har jogget? Klarte selvfølgelig å vrikke ankelen 2 ganger på 1 liten strekke - sånn går det når man har skeivt bein sier jeg bare?

Hva prioriterer du?

Outfit 30.08.2011

Våknet idag tidlig og var helt sikker på at det var fredag.. Dette var da helt til jeg våknet ordentlig opp og innså at det bare var tirsdag.. FML

 
Bukse - Bikbok / Sko - DNA / Genser - Bikbok / Smykke - H&M / Sløyfe - Glitter (skal vise bedre bilde...)

Syns du?

Senneps gul


Nikon D60 / Ring - GIna Tricot

FIn ikke sant?

Outfit 29.08.2011

Mandag er nå fullført, ihvertfall når det gjelder skolen. Stygt vær idag, derfor tykk genser - elsker den!


Sko - DinSko / Genser - Cubus / Veske - Spania / Ring - Gina Tricot


Hva syns du?

An apple a day


Nikon D60 - Ring: Gina Tricot

Hva syns du?

Love actually

Vanligvis er jeg ikke så stor fan av kjærlighetsfilmer, men denne filmen elsker jeg. Føler det kanskje er litt feil årstid å se den på akkurat nå, men vent noen måndter og den passer perfekt!

DEN ER SÅ HERLIG! Han er så søt når han løper rundt å leter etter Natalie, og de 3 små jentene vil ha han til å synge julesanger -  nåmmen! HAHA, også kommer han sjåføren og kan virkelig synge, hehe!

Har du sett den - hva syns du om den?

Jeg elsker deg

Jeg elsker deg - 3 veldig enkle ord, men har likevel så stor betydning. 

Vi jentene sitter ofte på skolen og sier at NÅ skulle vi ønske at vi hadde en kjæreste, og det av forskjellige grunner. En av jentene vil ha kjæreste bare fordi han skal ha bil og da kjøre henne hvor enn hu skal + låne penger av han når hun selv ikke har. Selv er jeg en utrolig kosete person sånn egentlig, og jeg liker tanken ved det hele. Bare det å tenke på at det finnes en spesiell person der ute i verden som FAKTISK er glad i meg for den jeg er, og ikke hva jeg kan gjøre. 

Tumblr_lnk12rydx71qeug1yo1_500_large

Syns det er utrolig søtt å se kjærestepar gå rundt omkring, og jeg merker at jeg er skikkelig misunnelig! Hvem er det som ikke vil ha en person som liker deg for den du er, og ikke er redd for å vise det til resten av verden? Selv tror jeg at alle guttene der ute i verden er redd for meg. Jeg er tross alt nesten 2 meter høy, sier meningen min rett frem og veit at jeg til tider kan være ganske høy lytt. Misunner IKKE personen som må gå rundt sammen med meg. 

Folk kaller meg kravstor når det gjelder gutter. Det eneste jeg ser etter er en som er høyere enn meg, er det å være kravstor? Veit jeg er lang selv, men det må da finnes noen gutter der ute i verden som er lengre enn 1,70 m? Kanskje jeg skal finne opp vokse piller, og gi dem til alle gutter her i verden? DET syns jeg var en ganske god idè ?

 

281814_2373765383230_1223421776_32920808_2512727_n_large
//wehearit.com

Jeg tror at vi alle her i verden trenger den bekreftelsen på at noen er glad i oss, men noen ganger kan ''Jeg elsker deg'' bli missbrukt.

?