Outfit 30.08.2012

Stod lenge foran klesskapet idag, for jeg følte at dette var en viktig dag! Har tross alt vært på RB for å ha et møte ang. utplassering. Kanskje greit å gjøre et ok første inntrykk??

 

Skjørt - BikBok // Genser - Monki  // Armbånd - Spania osv..

 

Hva syns du?

Lana Del Ray for H&M

H&M har hatt en lengre tradisjon med å sammarbeide med store navn innen for motebransjen, men også innenfor musikk bransjen. Et eksempel er Madonna, men nå har de startet et samarbeid med Lana Del Ray. Lana Del Ray er det store navnet innen musikkbransjen for tiden, og jeg må si jeg liker det jeg ser på bildene under!

Se på detaljene på plaggene, og ikke minst det hvite skjørtet lengre ned - det er jo bare helt himmelskt!

 

Må bare si jeg gleder meg til denne kolleksjonen kommer ut i butikkene, woho!

Hva synes du om kolleksjonen?

Outfit 27.08.2012Kjole - TopShop // Sko - nelly.com 

Hva syns du?

Ikke godkjent

For akkurat 1 uke siden var jeg å hadde oppkjøring på bil, og da kom det et stort problem opp. Sensor ville ikke godkjenne mitt gamle førerkortbilde eller bankkort bilde som identifikasjon! Etter litt om og men så fikk jeg forklart at det var meg, men skjønner jo at han var usikker.

Dette er det nye førerkortbildet mitt, samt bankkortet han ikke godkjente.

Har da ikke forandret meg sååå mye?

Outfit 24.08.2012

ENDELIG er det dagen jeg har ventet på hele uka, nemmelig fredag. Ikke det at det er helg, men det at jeg skulle til tannlegen å fylle igjen hullet i tanna mi. Mistet nemmelig plomma i den ene tannen min på LS forrige uke, og det er ganske ekkelt å gå med et stort hull i tanna. Eller, det var ikke så stort. Men for meg virket det som et stort krater, haha.

 Skjorte - Vera Moda // Genser - Vera Moda // Bukse - BikBok

Hva syns du?

 

- Stine

For få timer i døgnet

Nå som skolen har begynt merker jeg det som de voksne snakker om hele tiden. Det er faktisk for få timer i døgnet.

Skolen har startet igjen og selv om vi bare har vært der i 5 dager, så er leksene store som hauger. Merker jeg får stress kviser med engang jeg tenker på det, kan bli et stort problemhud år det her føler jeg. Bare å lukke igjen alt som heter sosialt liv og stenge seg inne med lekser. Neida, så ille er det ikke.

Dette er mitt siste år på videregående og siden jeg går påbygg så var jeg forberedt på at det kunne bli tøft. Ene læreren min nevnte Idag at det er flere som går på døra rundt jule tider pga stress, og jeg kan godt skjønne at dem gjør det. Er litt som skjer hele tiden.

Nøkkelen for å klare dette skoleåret tror jeg er å lage seg et system. Et system på hvilke lekser som skal gjøres til da, og hvilke sider i de forskjellige bøkene som skal leses til de forskjellige dagene. Jeg merker allerede nå at tiden er litt knapp, og vurderer sterkt hvor mange timer søvn jeg egentlig trenger for å være blid og hyggelig. Trenger vel ikke mer enn 6, maks 6,5? Da har jeg flere timer av døgnet jeg kan være sosial, jobbe og gjøre disse leksene da.

Siden jeg bruker 1 time på buss på vei hjem fra skolen ( til og forsovidt), då får jeg bruke denne timen også på lekser. Idag var det historie leseleksa som ble den heldige utvalgte. Men jeg må ærlig innrømme at jeg sovnet halvveis på turen og våknet når jeg skulle av. Noen vaner er vonde å vende.

Har egentlig ikke tid til å skrive dette engang. Har en kake som skal bakes og mattelekser som skal takles.

- Stine

Outfit 21.08.2012Bukse - Cubus // Sko - Nelly // Genser - Monki

Hva synes du?

New shoes

Før sommerferien jeg dro til Spania i starten av ferien, så bestilte jeg noen nye sko fra Nelly.

Elsker at dem er så luftige, men at jeg samtidig ikke fryser på tærne, hehe.

Kjøpte også et annet par, men disse er den store favoritten i sko skapet for tiden.

Fine?

Outfit 20.08.2012

Dager som denne er nesten så herlige at de burde bli skrevet inn i historiebøkene. ja, jeg har en helt utrolig nyhet å fortelle dere, men den før dere først vite litt senere...

 

Genser - Vera Moda // Skjorte - Only // Bukse - BikBok // Sko - DNA


Voss - LS 2012

TIden er inne for at årets Landsskytterstevne (LS) skal brake løs, og poengsummene skal komme. Dette er det store målet som alle har trent for i hele år, og det er alltid spennende å se om man klarer å nå de målene man har satt seg. Selv om det er den konkurransen alle trener til, så er det likevel det sosiale jeg trives best med på LS.

Vi bor midt på en camp, tett opp på andre mennesker og du møter på snakkesalige mennesker uansett hvor du snur deg. Det er jo det som er koselig? Akkurat nå har vi spist middag, etter å ha fått opp forttelt og fikset så internettet fungerer her oppe også. Trenger jo ikke mer da?


Et bilde jeg tok på skytterbanen, til hjemmesiden jeg skriver for.

Nå gjør jeg meg klar for en uke med masse morro og fanteri!