Smile, it's monday!


Har begynt å se på mandager med et nytt syn. Start og avslutt uken med et smil, og alles hverdag blir så utrolig mye bedre! Etter at jeg begynte å pendle til og fra Oslo, ser jeg virkningen av det å gi alle jeg møter et lite smil. Først ser de rart på deg, så får du et kjapt og usikkert smil tilbake. Men da har i hvertfall jeg gjort min del, og lyst opp hverdagen dems :)

Se positivt på mandager, det betyr at det bare er 4 dager igjen til helga !

Gir du alle du møter et smil?

- Stine

#livetsomstudent

Hei og hopp!

Skolen er i gang for de fleste rundt omkring i det store land, og det samme gjelder for meg. Jeg var ferdig på videregående i fjor, men siden det ikke helt gikk slik som jeg hadde planlagt med videre skolegang har jeg valgt å ikke lage et stort nummer ut av det. Det var slik at jeg i første omgang ikke kom inn på noen skole, men lykken snudde og jeg er nå en stor fornøyd student ved Høgskolen i Oslo og Akershus ! Det er vitkig å sette seg mål, og når jeg først setter meg et mål så skal jeg fullføre det også. Derfor var jeg fast bestemt på å lykkes med målet mitt om å komme inn på journalistikk ved HIOA, og drømmen er nå oppfylt. Fadderukene er snart over, og skolen begynner som normalt med alt som hører med. Tidlige morgener, forelesninger, lesing, oppgaver og masse masse morro! Gleder meg til vi kommer ordentlig i gang, så får jeg se hva jeg egentlig har begitt meg uttpå.

Selv om bloggen ikke oppdateres like mye som før, så er jeg fortsatt aktiv andre steder. Følg meg på Instagram, Stinecg, og du finner mange artige bilder fra min hverdag som journaliststudent hos HIOA.
Tagger også alle bildene mine med #livetsomstudent, så der finner du nok mye rart :)


Følg meg på Instagram og få et innblikk i min hverdag! Som du ser på de få bildene her, så har jeg opplevd en del allerede. Oslo Fashion Week, gode stunder med søte kaffekopper, nye venner og hyggelige samtaler. Flere minner skal det bli!

Følg meg på instagram!

Hva heter du på Instagram?

- Stine
 

Oslo Fashion Week 2013 - Moods of Norway

I fjor var jeg så heldig å fikk delta på min første Oslo Fashion Week. Da var jeg helt i himmelen, for hvem hadde trodd at jeg skulle få lov til noe som dette! Når jeg ble ringt etter i år, med spørsmål om jeg kunne dekke Moods of Norway sin 10 års fest under Oslo Fashion Week (OFW), så var jeg ikke sen om å si ja. To år på rad - jeg må være verdens heldigste jente!

I år feiret Moods of Norway at de har drevet med det de elsker i 10 år, og det hele ble feiret i Oslo Spektrum. Denne utskremte journalisten blir helt starstruck når hun står med alle disse kjente ansiktene, men det var verre i fjor, hehe. Par år til, så kanskje det er andre som blir starstruck når de ser meg!

Vi var så heldige at vi var VIP gjester, så vi fikk sitte helt fremme ved catwalken i stede for å stå som sild i ei tønne med resten av gjengen. Litt lukses i hverdagen som student, hehe. Ble imponert over vårkolleksjonen til Moods of Norway, for denne gangen var kolleksjonen mer ''brukenes''. Hvis det er lov til å si det. 

 


Slenger med et par bilder fra kvelden, også kan jeg linke til artikkelen min når den blir publisert litt senere i dag :)

Vært på Oslo Fashion Week?

- Stine