Free spirite

Er hippie tema på skolen for russen Idag, og det er så artig å se alle som har kledd seg ut! Selv må jeg innrømme at dette egentlig er et antrekk jeg kunne ha gått i på en vanlig dag, så vi får se om jeg bruker det engang til.

Hippier hadde jo en "fred spirite", og derfor var det mange av oss som hadde på oss blomster klær blandt annet, hehe. Mange som kledde seg litt for å nå den litt mindre pene siden av denne stilen, mens jeg gikk for den litt mer søte. Som jeg sa til en i klassen: "du vil aldri se meg kle meg i noe stygt." Og det er jo sannheten.

Hun ene hadde tilogmed med seg en vannpipe Idag!! Snakk om å dra den helt ut?

Hippie Day





Hippie dag for russen på skolen idag, woho!

Journalist for RB

For 3 uker siden begynte jeg i en helt ny utplasserings jobb, og den er heldigvis innen for det yrket jeg kunne tenke meg å jobbe med. Etter en liten peptalk med PerUlv ble det bestemt at jeg skulle ringe til Romerikes Blad (RB), for å se om jeg kunne få utplasseringsplass hos dem!

Jeg fikk telefonnr til en koselig yngre dame som heter Tina, og som nå kan ses på som min sjef i RB. Jeg fikk nemmelig utplasseringsplass i Zoom, ungdomsdelen av Romerikesblad, og jobber med dette hver torsdag. Det er ihvertfall planen. Det er torsdager som er satt av til å jobbe med utplasseringsjobbene våre, men jeg klarer ikke å legge bort journalisten i meg. Det blir selvfølgelig til at jeg jobber med ulike artikler hele tiden, hver eneste dag i uka. 

Til nå har jeg skrevet artikler om mote, og om en talenkonkurranse på Jessheim. Jeg elsker det med å dra ut å møte helt ukjente mennesker, så da passer yrket journalist for meg!

 

Artiklene mine blir også lagt ut i nettutgaven av RB (www.rb.no), så dere har muligheten til å lese dem der.

Syns dette er en super spennende utplasseringsjobb, så gleder meg til hver eneste torsdag dette skoleåret her!

 

 

Kakebaker

Det er et ordsang om at vi kvinner hører til på kjøkkenet, men man skal ikke ta alle kvinner under et og samme blad. Dette er jeg helt enig (den delen med at vi alle er forskjellige), men likevel så føler jeg meg så hjemme på kjøkkenet og jeg elsker å bake!

Satt på jobb idag for å få denne jenta til å sove, og da kjente jeg at magen begynte å hungre etter noe godt. For meg holder det da egentlig bare med et eple og jeg er fornøyd, mens andre ganger må det litt mer drastiske tiltak til. Idag ville jeg bake, men hva da? Etter å ha tittet litt på min flotte app ''MatPrat'', så kom jeg frem til at jeg skulle bake eplekake!

Det finnes så utrolige mange forskjellige oppskrifter på eplekake, men den jeg brukte har vi alltid brukt i familien. Selv om kaken ble kjempe god, så har jeg noen tanker om noen små forandringer jeg kan gjøre til neste gang jeg skal bake den.

Ser det ikke godt ut? NAAAAM!

Vet om noen elever på 3 året Medie og Kommunikasjon ved Nannestad VGS som gleder seg til i morgen. De liker kakene mine,så de er alltid velkomne til å ta en liten smakebit.

 

 

Everybody talks to much

Trenger desperat å oppdatere spotify lista mi med litt ny musikk, så tar i mot all slags musikk!

Send gjerne en link til din spotify liste :)

 

Details







Elsker min krage fra H&M, og idag var det en slik perfekt dag til å bruke den. Spriter opp et antrekk, og er det du legger merke til ved antrekket med engang.

 

Love it?