Ny veske

Har sagt i en lengre periode nå at jeg absolutt trenger en ny veske som jeg kan bruke på skolen. Den vesken jeg brukte måtte jeg velge mellom å ha med macen i veska, eller bøkene mine, hehe. Det lover ikke bra for meg som går påbygg og gjerne skal ha med meg litt bøker til timer og hjem for å gjøre lekser. Men nå er jakten over!

Igår var jeg en tur på det nye Strømmen storsenter, og der lyste den perfekte vesken frem til meg! Fant den på Accessorize til den skjønne prisen av 500kr. En helt ok pris å betale for en så romslig veske syns jeg, og nå får jeg endelig plass til alt jeg trenger! idag gikk macen, 2 sett med mattebøker og 2 sett med naturfagsbøker plass i vesken så jeg er imponert over plassen! 

Hva synes du om vesken?

- Stine

Antrekk 31.10.2012
Bukse - Cubus // Skjorte - Only // Genser - BikBOk

Deilig å komme hjem fra skolen og tenke at man faktisk skal INGENTING resten av kvelden!?  Utrolig deilig etter en dag med naturfagsprøve og deadline i RB, og etter en stressende uke så langt generelt sett. Skal bare kose meg jeg nå, hehe.

Hva synes du om antrekket?

- Stine

Favorite jacketDette er definitinvt min favoritt jakke nå når det er litt sånn små kaldt. Den er perfekt til det kaldehøst været, men ikke så varm at du nesten dør inni den, hehe.
Kjøpte den i fjor på Match, etter å ha gått å siklet på den i noen måndter. Den var litt i det dyreste laget syntes jeg, men så fant jeg den på 50% salg, og det var akkurat min størrelse igjen, woho! Lykke er ikke helt tilfeldig noen ganger. 

Nå skal jeg hoppe en tur i dusjen og øve litt mer til naturfagsprøven i morgen, kan ikke si jeg gleder meg så innmari mye.

Hva synes du om den?

- Stine

Ciate - Kizz chase

Jeg har drevet å testet disse Ciate negllakkene jeg kjøpte for 2 ukers tid tilbake. Er egentlig ikke så veldig mye negativt å si om disse negllakkene bortsett fra at jeg ikke er så veldig imponert over holdbarheten. Siden jeg driver med skyting, så har jeg et krav om at negllakken skal holde igjennom minst 1 trening, og der har dessverre ikke Ciate klart enda. Lakket neglene mine på søndagskveld, og allerede igår måtte jeg ta den av fordi jeg hadde vært på skytterbanen. 

Men skal ikke bare nevne negative ting! Kosten og lengden på skaftet er det jeg elsker ved Ciate neglakkene. Tenk om essie kan få det lange skaftet, da blir jo neglene mine perfekte! Det lange skaftet gjør nemmelig at jeg ikke skjelver like mye når jeg påflrer neglakken, så da blir resultatet mye penere og det blir mindre søl.

Når det gjelder fargen synes jeg den var kjempe søt, men igjen så trenger man 2-3 strøk får jeg oppnår det resultatet jeg vil oppnå.

Har du prøvd Ciate negllakkene?

- Stine

Unlock the 007 in you

Haha, må si at denne reklamen er helt genial! Tenk så mye tid, og ikke minst penger de har brukt på å lage denne reklamen? Men hvor bra reklame er det ikke for den nye James Bond filmen?!

 

 

Hva synes du om reklamen?

- Stine

Antrekk 29.10.2012


Skjorte og topp - BikBok // Shorte - Gina Tricot // Smykke - BikBok

Dagen startet med et smil fordi vi ikke skulle starte på skolen før kl 10.20, og da kunne jeg jo sove lenge!! Slik gikk morgenen helt til jeg tittet ut av vinduet og så at bilen var nedsnødd og jeg viste hva som vnetet meg. En god start på dagen ble fort et lite *******..

Kom frem i live til skolen ihvertfall!

Hva synes du om antrekket?

- Stine

kose søndagSøndagskveld og jeg sitter her å koser med meg en god vaffel i den ene hånda, og en blid kjæreste i den andre, hehe. Godt å avslutte en litt stressende uke med noe godt, før vi tar fart på en enda mer stressende uke i morgen!

I morgen er jeg så heldig å begynne på skolen kl 10.15, men skal likvel stå opp til vanlig tid for å få gjort litt lekser. har en stor historie innlevering på tirsdag, og en stooooor naturfagsprøve på onsdag, uff! Gleder meg ikke til denne uken akkurat, men heldigvis så skal jeg ikke jobbe i min vanlige jobb denne uken, så da kan jeg konsentrere meg om de riktige tingene.

Nå er det på tide å fjerne sminken, se siste biten av Farmen, for så å legge seg å drømme seg bort i drømmeland. Gleder meg!

Hvordan ser din kommende uke ut?

- Stine

Ut på tur, aldri sur!

På søndager er jeg utrolig lat. Tror det er den eneste dag i uka jeg har som regel at den skal være fri for avtaler. Se bort i fra skyting, så tilbringer jeg vanligvis søndagen hjemme og bare daffer rundt.

Idag derimot tok svigers, Steffen og jeg oss en tur ut i det kalde høst været. Tok en tur innom mormoren og farfaren til Steffen, så det ble en fin liten søndagstur.

Siden jeg elsker dyr, så kunne jeg jo ikke la muligheten gå fra meg når vi så denne søte hesten! Kosen som den var, så hadde den ikke noe i mot at vi koste med den. Så søt da!

Nå sitter vi i bilen på vei hjem til Gjerdrum, og det merkes at det er søndag Idag. Alt for mange biler etter min smak, så da får Steffen med glede sitte bak rattet!

Snakkes igjen om ikke så alt for lenge!

Smykk deg

Flere enn meg som føler at antrekket trenger det lille extra inni mellom? Det er i slike tider man trenger et skikkelig statment smykke! 

 

 


Her // her // her // her // her // her

Selv har jeg noen ganger antrekk som ikke trenger så mye tilbehør, men noen dager føler jeg ikke for å eksprimentere og da kan et smykke redde det hele.
Synes at disse smykkene er fine eksempler på smykker som kan gjøre et kjedelig antrekk til noe mer. Hva med en olabukse, hvit genser og det fersken fargede smykket? Enkel og greit, men likvel det lille extra!

Hva tenker du?

- Stine 

Kjærestetur

Denne helgen er jeg som vanlig nede i Råde hos Steffen, og idag har vi vært ute på en av mine favoritt aktiviteter: shopping! Det er et under at jeg har funnet en kjæreste som liker det å være med meg på shopping, men han har ikke så mye valg inni mellom. Eller ''liker'' er vel å ta litt hardt i, men han klager ihvertfall ikke etter 5 minutter slik som min far!

Idag skulle vi innom Østfoldhallene for å bytte en bukse han fikk til bursdagen sin forrige helg, og da benyttet jeg min sjangse til å titte litt selv. Leter fortsatt etter drømme kåpen min, men det virker som om ingen Vero moda butikker har tatt den inn, men fant en annen søt liten sak.


Søteste kjæresten Steffen som stiller opp på bilde da, hehe.

Denne søte lille toppen kjøpte jeg på BikBok til 99 kr, og passer perfekt under en litt gjennomsiktig skjorte. Tenkt til å bruke den allerede i morgen, så da skal jeg vise dere!

Får du med deg din kjæreste ut på shopping?

- Stine