sånn er det å gå på MK

Føler at vi ikke gjør så mye rart her på MK, men andre kan mene det stikk motsatte!

Og nå sitter jeg her med julebrus - deilig!

- Stine

Need a girlie girl!

Fått en oppgave hvor jeg skal ta bildeserie av en person (jeg valgte en person) og da skal jeg ta en såkalt ''Rosa blogger'', men ingen vil stille opp? Har nå sendt 2 mailer for å se om jeg kan være med dem i 24 timer (eller 12 da...)

Off, kunne nesten ha tatt meg selv - er ikke jeg en rosa blogger da?

- Stine

rød strømpebukse - Outfit 26.11.2010

Har lenge vært på jakt etter den røde strømpebuksa fra Pierre Robert, men nei da! Butikkene tørr ikke å kjøpe inn rød, bare fordi de er redd for at den ikke skal selge? Er jeg da nødt til å kjøpe opp alle sammen i butikken, for at de skal kjøpe inn?

 


Sko - Eurosko (de har dem også på DNA)
Strømpebukse - Coop Mega ( Pierre Robert)Shorts - Zara
Topp - Gina Tricot
Skjorte - H&M
Smykke - Arts and crafts
Armebånd - H&M

- Stine

Pepperkakebaking krig!

Hvert år inviteres jeg og Vegard (+ Mari som ikke var med i år) opp til Farmor for å bake pepperkaker! En utrolig koselig tradisjon som vi har hatt i flere år, men som har blitt vanskeligere å planlegge nå som jeg ikke slutter likt med Vegard lenger.


(Sjekk min SUPER KULE røde strømpebukse!)

Må si at jeg vant krigen mellom meg og Vegard. Jeg bakte mer enn han! Bedre lykke neste år!

Q: har du slike tradisjoner?

- Stine

Macbook med stil

Nå kan du få tilbehør til macen som er super stilig! For å lese mer sjekk innom: www.hettonnett.com

- Stine

Another normal day

Er mange som sier at vi på MK aldri har fri og aldri er ute i fugleberget, men selv føler jeg at vi har pause hele tiden? Har kanskje noe med at vi alltid har det morsomt, så da trenger vi ikke pause hele tiden.

Uansett, nå har da engelsk lærern vår valgt å ikke møte opp på skolen, så det betyr at vi har fri til 09.30 - så da er er det frokost tid, for alle pengene!det

-Stine

det er mye enklere når han forstår

Det er mange som syns synd på de som har søsken som er multihandikapped, men sannheten er at de faktisk har det like godt - eller enda bedre enn vi har det.

Min jobb er å passe på min kusine som er multihandikapped og hun har en bror som er 5 år og helt normal, hvis er det vi skal kalle det. Når jeg er her aleine å passer på dem begge 2, sånn som idag, så merker jeg med engang at han forstår hvordan situasjon Helle er oppe (det heter kusinen min). Når jeg spør om han ikke kan gå å lese en bok, mens jeg prøver å legge Helle, så sier han alltid at det går bra. Det skal egentlig ta 10 min ca, men han skjønner selv at det tar mye lengre tid før jeg er tilbake, å kan lese for han.

Han har en så fin forståelse for at jeg gjør så godt jeg kan for å glede og hjelpe dem begge 2. Det gjør alt så mye enklere når han forstår at Helle trenger litt mer enn 10 min på seg for å sovne. Tenk om gutter kan forstå og akseptere ting like bra som han?

Tumblr_lc1fv7rwnn1qc4uqfo1_500_large
elskbart bilde - Weheartit.com

Q: hva tenker du?

- Stine

Pakke i posten - Sminke fra ELF

Bestilte litt sminke fra ELF for 2 uker siden og igår kom det i posten!


Foundation - Concealer - Blush
Mineral Blemish - Gjør området rundt kviser osv mindre rødt (brukes under concealer) og skal tydeligvis gjøre at de forsvinner kjappere (hvem veit?)Nicely Nude - Leppestift


Så da får vi se hva jeg syns etter å ha brukt det en stund da?

Q: kjøpt sminke fra ELF før?

Q: skal jeg komme med en produkt anmeldelse?

- Stine

Konkurranse - Vinn solkort

Lyst til å bli brun til jul?

www.hettonnett.com har en konkurranse hvor du kan vinne solkort !

- Stine

Outfit 15.11.2010

Har ikke så mye i mot vinteren, men hadde vel ikke gjort noe om bussene faktisk hadde kommet? Deilig å vite at 3 busser ikke møtte opp på Ask idag, men da er det fint at en sånn snill bussjåfør kjører oss helt inn på skoleplassen, så vi slipper å gå så langt i snøen.Bukse - Only
Skjorte - Vera Moda
Topp - Gina Tricot
Smykke - Arts and Cragts
Øredobber - Cubus

- Stine