pakke i posten til meg!

hoho!

Viser i morgen!

Hva kan det være montro?

Outfit 30.11.2011

Har blogget i hele dag, om noe jeg egentlig ikke syns jeg burde blogge om. Medie.
Bukse - BikBok // Sko - Converse // Genser - BikBok // Ring - Fam Irvoll 

Hva syns du?

Outfit 29.11.2011

Har et lite problem. Jeg har virkelig ingen topper å bruke lenger, what to do!? SHOPPING!
Ring - H&M // Bukse - BikBok // Topp - Carlings // Cardigan - Cubus

Hva syns du?

så fin - bli snart min!

Det er morsomt når trening viser resultater, og da har man nesten lov til å skjemme seg selv litt bort. Er ikke en uke siden engang, siden jeg fikk min nydelige Nelly kjole i posten, men den kjolen her var jo helt nydelig! JEG VIL SÅ HA!


asos.com


Hvis ikke denne var nydelig, så veit ikke jeg. Så fin i bursdager, selskap og.. Ja, trenger jeg egentlig en anledning? Har så lyst på denne kjolen i den kremhvite. Kom til meg i posten, hver så snill?

Hvilken farge var finest?

Outfit 28.11.2011

Når jeg stod å ventet på bussen idag, så frøys jeg på rompa. Merker at det begynner å bli vinteren for å si det sånn!

 

Sko - Bianco // Kjole - BikBok // Cardigan - Mamma sin // Armbånd og øredobber - Advents gave

Og DER må jeg løpe ut døra igjen. Travle dager..

Hva syns du? 

How to dress: Paljett kjolen

sko - dna // kjole - Nelly // Jakke - Asos // Veske - Asos

En av de hoteste kjolene (og min favoritt) er paljett kjolen, men hvordan skal man egentlig style en slik kjole? Trikset er at det er kjolen som skal fange oppmerksomheten og blikket ditt, så derfor må du holde alt annet rimelig enkelt. 

Jeg velger å gå for noen helt enkle sorte pumps fra DNA, det som er fint med at de er helt enkle, men hvis disse blir litt for kraftige så kan man også velge å gå for noen som er litt lettere og tynnere. De tynne og lette skoene er jeg ingen stor fan av, unnskyld! Tilbehøret bør du også holde enkelt, men ta gjerne igjen noe av fargene i ringe(ne), så det ikke blir alt for ensformig. 

Kjør på med en enkel dressjakke / blazer, som også er fint å bruke til andre type kjoler også. Legg litt penger i en ordentlig en, så holder den lengre. Jeg er en stor fan av vesker med litt farge, så her ville jeg ha valgt en blå en, for å ta igjen det blå i ringen og i kjolen. Det skader ikke å bruke litt farger, men husk at det er kjolen som skal være i sentrum.

Hvordan ville du ha stylet paljett kjolen?
(er dette noe jeg burde fortsette med?) 

Outfit 27.11.2011

1.advent idag, og dagen er som sagt tilbrakt på skytterbanen etter en herlig frokost med rundstykker og hele pakka. Mamma'n min er tilogmed søt å lager en ny type pakkekalender til meg og junior, hoho!Bukse - Only // T-skjorte - Only // Jakke - BikBok

haha, tror det her er første gang jeg viser meg med hestehale her på bloggen, skal ikke la det bli en vane. Veit at det ikke er no vakkert syn, for å si det sånn!

Hva syns du?

Første søndag i advent

Idag er det første søndag i advent, men kan ikke si at jeg har så mye julestemning enda? De sendes julemusikk på radioen, julekalender er kjøpt inn og julelysene er satt opp - men hvor er snøen?! Er ingen stor fan av snø, men det er ingen jul uten..

Idag dro pappa, junior og jeg en tur til Rakkestad for å skyte, hva annet kan man bruke en søndag på? (ganske mye annet faktisk, men uansett...). Dro hjemme ifra 12.15 og først nå er vi på vei hjem igjen. Noen ganger tar bare skytinga hele dagen, enkelt og greit.

Det tar på det å være på skytterbanen i 5 timer, men mer skal det bli. Skal bare hjem å lage litt middag, før det er tilbake på skytterbanen for å ha litt straffetrening.. Hardt liv!

Stemning

The Christmas feeling

Nikon D60

Merker jeg får litt mer julestemning når mamma driver å setter frem og henger opp julepynt, det blir så extra hjemmekoselig med engang! elsker det!

Har du hengt /sett fram julepynt enda?