Antrekk - 30.11.2012

Sko - Converse // Kjole - Gina Tricot // Genser - Only // Smykke - BikBok


Er så kaldt ute idag, men likvel så finner jeg frem kjolen og stømpebuksa, hehe

 

Hva synes du om antrekket?

 

- Stine

Winter look

Winter look

 

Er det en ting jeg elsker, så er det det å kunne bruke sommerklær om vinteren. Vet ikke om dere har lagt merke til at jeg ofte bruker kjoler til hverdags for eksempel? Eller skjørt også egentlig? Vel, det er jo ikke så mye som skal til for at favoritt skjørtet ditt fra i sommer, også skal kunne brukes om vinteren. 

Her har jeg laget et lite eksempel på hvordan jeg ville ha gjort det. Også må jeg bare si at jeg elsker å pynte meg til hverdags, så dette kunne jeg definitivt ha brukt på skolen! I dette eksemplet har jeg brukt et utrolig fint blomster skjørt, som jeg selv kunne ha tenkt meg, og gått ut i fra det. Det er jo en typisk ting vi jenter kan ha i skapet, og som vi alle vet: Det er ikke alltid like lett å rydde bort favoritt klesplagget. Ta frem favoritt skjørtet, og finn en god og varm genser og den må gjerne være litt stor og baggy. Jo større og deiligere, eller hva?

Ta en tykk strømpebukse, eller en strømpeubukse av ull. H&M har flere slike strømpebukser, og noen av dem har fine mønstre hvis du vil legge til det lille extra. De har tilogmed strømpebukser for så lenge bein som det jeg har, tommel opp for det!

Ser du, det er ikke så mye som skal til før favoritt skjørtet du har kan brukes om vinteren også. Kanskje ikke så greit å gå med så høye hæler på isen, men et par converse fungerer like så bra :)
Bruker du skjørt / kjoler om vinteren? 
Kunne du tenke deg flere slike innlegg som dette?
- Stine

Vintage bagNår jeg var hos Mormor idag tidlig, så kom jeg over denne nydeligheten her. Er den ikke bare lekker? Den perfekte vesken i mine øyne!!
Utrolig fin lys brun farge, nesten på kanten til beige, men likvel brun. Og ikke minst så er det utrolig mye plass i den! 

 

Hva synes du om den?

 

- Stine

herlig start på dagenStarten dagen på en av de beste måter idag, nemmelig med frokost med mormor. Hun ringte meg  igår kveld og lurte på om jeg kunne komme å hjelpe henne med noen ting idag, så da ble jeg i samme slengen også invitert på frokost. Liker frokostene med mormor,  for de er alltid så koselige! Sitter å snakker om alt mulig rart, også rydder vi litt etterpå, hehe. 

Ble fortalt av pappa igår at man skal ta vare på de gamle man har i familien, for til slutt tjener man på det. Sant nok, kanskje derfor jeg har en del arvegods smykker her hjemme?

 

Hvordan var din start på dagen?


- Stine 

Glitter and burgundyFikk et lite kreativt innfall på vei tilbake fra jobb istad, og da måtte jeg bare finne frem neglakkene mine. Tok en burgunder farge fra Essie under, og BarryM gltterneglakken min ytterst på tuppene. Synes det faktisk ble utrolig kult. Er en ide til det lille extra til julebordsesongen?

 

Hva synes du?


 - Stine

Antrekk - 28.11.2012
Genser og Skjorte - H&M // Bukse - BikBok // Smykke - Lindex

 

Onsdagen er unnagjort og jeg er en hoven tommel rikere og noen ibux fattigere. Slik går det når man trosser hva kroppen og hodet sier, og likevel drar på skolen. Hehe

 

Hva synes du om antrekket?

 

- Stine

Got to have!


Se på disse herlighetene her fra Romwe! Vi er 3 jenter som sitter å egentlig burde følge med i historietimen, men hva skal man gjøre når man oppdager de der!? Kjære Gud i himmelen, la dem ligge i postkassen min i morgen, for disse vil jeg veldig gjerne ha. Har lenge vært på utkikk etter de perfekte runde briller, og disse er i tillegg brune, som er min favoritt farge når det gjelder sko og tilbehør.

 

Utrolig lekre, eller hva?

 

- Stine

Hjemmetrening

Blir så imponert over folk som har tid til å dra til treningssenteret 3-4 ganger i uken, og likevel ha et normalt liv ved siden av?  Vel, jeg klarer ikke det uansett hvordan jeg prøver å planlegge hverdagen min. Kan godt hende at disse som trenger på treningssenter har det 5 minutter unna huset sitt, men slik er det ikke her jeg bor! Min nærmeste nabo er et jorde og tanta mi, og det er 5-10 minutter til nærmeste matbutikk og den er ikke i GJerdrum engang, haha. Joda, vi har noe du kan kalle et treningssenter her i Gjerdrum, men jeg er nødt til å trene når jeg selv vil og når jeg selv har tid. Ikke når treningssenteret er åpent og kan ta meg i mot. Så derfor trener jeg hjemme.

 

Ifjor fikk vi låne treningssykkelen til mormor fordi mamma sliter med ryggen, og må varme den opp ved å bruke en slik sykkel, for så å tøye den ut. Den rockeringen er min, og den er genial! Det er en trenings rockering og den er ruglete på innsiden, så den kjenner du virkelig på kroppen etter 30 min - 1 time, hehe. Og selvfølgelig en strikk, den trenger man nesten for å gjør en god styrkeøkt. 

Ser du, man trenger ikke et treningssenter fult av fancy utstyr! :)

 

Driver du med hjemmetrening?


- Stine

baby it's cold outside

Helsen min har tatt meg igjen etter at par hektiske uker ligger jeg idag hjemme med 39 i feber og influensa. Deilige ikke sant?  Nå er det bare å innta stillingen foran tv med pledd over seg. Kan ikke helt bestemme meg for om jeg svetter eller om jeg fryser, men sånn er det når feberen herjer i kroppen.

Forresten, er det bare her det snør idag!? Våknet opp til facebook statuser om at folk var glade de ikke kjørte til skolen, og når jeg tittet ut av vinduet så kan jeg forstå det. Det kommer nok til å fortsette å snø i hele dag, så jeg er glad for at jeg ikke skal kjøre til skytter konkurransen senere idag. Det overlater jeg til pappa :)

Flere som har fått den gode vinter influensaen enda?

- Stine

Antrekk - 26.11.2012


Genser - H&M // Skjorte - Only // Bukse - Gina Tricot // Skjerf - Cubus 

Følte meg litt som ''lady in red'' idag, hehe. Skulle hatt meg på den rødebuksa mi, så hadde antrekket vært komplett rødt!
Nå er det på tide med dagens andre treningsøkt før det er blir middag og en lang treningsøkt på skytterbanen senere ikveld.

Hva synes du om antrekket?

- Stine