Outfit 30.12.2010

Noen ganger trenger man bare en ferie. Et sikkert tegn er når du legger deg klokka 00.00 og våkner igjen klokken 12.00 - deilig med noen timer søvn = kroppen trenger det!


Bukse - Vila
Sko - H&M


Cardigan - Gina Tricot
Topp - Only
Armbånd - CMYL
Ringer - Gina Tricot og Gave
Klokke - CMYK
Smykke - Arts and Crafts
Øredobber - H&M

Vært på bursdag hos Onkel Jon idag, bare elsker hele slekta mi - uansett hvilken side det er !

- Stine

I love H&M

Før var jeg skeptisk til H&M - hadde de noe som var min smak? Hvordan var kvaliteten? Og alt det som vi alle lurer på. Vel, nå er jeg totalt forandret i min mening om H&M! I love H&M er vel det eneste jeg trenger å si.

Det som er litt synd er at jeg nesten må prøve klærne før jeg kjøper dem, siden jeg er lang og ikke akkurat tynn, men er ikke så altfor langt til nærmeste H&M butikk!ELSKER DE TINGENE HER <3<3<3<3<3<3

Nå skal jeg sitte her med dådyrøyne til mamma, for å lure på om vi ikke kan ta en liten tur til Jessheim og H&M i morgen, hvem vil vel ikke ha de tingene her?

Q: Liker du H&M?

- Stine

pynting 3 dager til ende

Elsker som sagt tradisjoner, og jeg elsker å pynte meg - kle meg fint. Da passer det vel fint at vi har tradisjoner  den familien her!

Selvfølgelig pynter jeg meg på julaften, men vi har også selskaper på 1 og 2 dag, som gjør at jeg pynter meg de dagene også. Altså - pynting 3 dager til ende!  Elsker det å kle meg fint, ordne håret, sminken og smykkene. Alt skal på en måte være perfekt 3 dager på rad!


i sommer engang?

Idag har jeg vært på 1 dags selskap hos mormor og co, med masse folk! Hele slekta + resten av vennene til slekta = utrolig koselig!

Q: hva salgs tradisjoner har dere?

- StineOutfit 24.12.2010

Elsker juletradisjoner, og idag har vi gjennomført de fleste av dem, men noen gjennstår jo selvfølgelig!


Strømpebukse - Pierre Roberts
Sko - Bianco


Kjole - Gina Tricot (ifjor)
Armebånd - Mamma sitt
Smykke - Glitter
Øredobber - CMYK

God jul da :)

- Stine

the christmas feeling

Julefølelsen er noe som kommer når det begynner å pyntes til jul overalt, pg folk begynner å snakke om hva de skal gi i julepressanger og tradisjoner.

Iår har jeg faktisk ikke fått den julefølelsen som jeg gjerne vil ha, selv om julesangene er blitt spilt i klasserommet og alle har snakket om julegavet. Men idag kom følelsen så smått som sikkert, for idag har jeg gjort de tradisjonene jeg elsker.

Jeg er en sånn person som elsker tradisjoner, og spesielt de som er med familien min. Idag har vi pyntet juletree, som er en tradisjon her i familien. Elsker det at dette er noe vi gjør sammen, selv om det bare varer i 15-30 min, så er det lenge nok for meg!


Foto: Stine Cecilie Granlund

Må si jeg gleder meg til de tradisjonene som er i morgen også, som faktisk ikke er det å spesifikk å åpne gaver.

Q: hva slags tradisjoner har dere?

- Stine

Send inn spørsmål om sex, eller les om mote og sminke!

Vi er fortsatt de 3 samme jentene fra Nannestad VGS som har laget nettmagasinet Hett on Nett. Dett er et jente magasin av jenter for jenter, og ikke alt det tullet som noen har puttet i mellom.


Oss jentene i Hett on Nett

Sjekk ut: www.hettonnet.com

- Stine

bitte bitte lille julaften!

Idag er en av de dagene jeg er stor fornøyd med at jeg valgte MK, men samtidig nesten skulle ønske vi var tilbake på ungdomsskolen. Sitte en hel dag på rompa foran macen, og gjøre ingenting er morsomt i ca 1 time, så er det døds kjedelig. Tro meg!

Idag var en av disse dagene dessverre. Hele skolen er i julestemning og da er det ikke som er blitt planelagt og gjort klart av timeplaner osv. Men er jo bra at lærerne innser at vi ikke gjør noe, så vi får dra hjem tidelig!Marius og meg på bussen hjem.

Q: Skal du på skolen i morgen?

- Stine

Outfit 20.12.2010

Uff, det er så dumt at det er kaldt ute - føler ikke for å ha på meg tykke klær! Vil helst ha på meg shorts og bare en enkel topp, hvor lenge er det til sommeren?


Skjorte - Cubus
Topp - Gina Tricot
Tights - Gina Tricot
Armebånd - H&M
Hårbøyle - H&M
Øredobber - Cubus

- Stine

I Just had sex

Selvfølgelig hadde jeg det? Hva tror du om meg? Neida, fant denne sangen på en blogg, så måtte jo dele den med deg!

 

hahaha, genialt !

Q: hørt den før?

- Stine

5 days to go!

Når vi fikk foto oppgaven for noen uker siden, så virket det som en evighet til Jul - men det er faktisk jul om 5 dager! 5 DAGER IGJEN TIL JUL! Føler det er så mye jeg ikke har gjort, så mye jeg skal få gjort, men tiden - den er det evig diskusjons emnet...

Igår var familien Granlund på den vanlige juleturen i Oslo, for ha en liten fridag fra alt mas her hjemme, så vi kan få slappet av litt. Utrolig kos, selv om vi ikke rakk kinoen, noe som egentlig var litt min feil. Igår var det 1 ting jeg ABSOLUTT skulle ha med meg i veska på toget hjem, nemmelig Iphone 4. Så etter å ha travet hele Oslo rundt, for å bare finne ut at 1 liten butikk hadde 2 igjen, løp jeg og pappa dit 30 min før kinoen startet.

Ble litt lei meg for jeg ville virkelig se den filmen, men hallo - jeg er nå den stolte eier av en Iphone 4 ( som ikke fungerer akkurat nå, men men? ) Fikk handlet julegavene jeg skulle ha, og det ble litt dilldall til meg da - men det er vel lov?


Et av de mange bildene jeg levere i foto opgaven - matfoto

Q: er du klar til Jul?
(Q: lyst til å se innkjøp?)

- Stine