Outfit 31.12.2011

Kjole - Nelly.com

Elsker kjolen min fra Nelly, og nå sitter den som et skudd! Skulle gjerne ha sitti 1 cm strammere rundt puppa, men jeg overlever!

Hva syns du?

Horse girl

I 4-5 år har jeg drevet med hest. Har aldri eid min egen, har aldri hatt en på fór (som det heter så fint), men har gått på en rekke forskjellige rideskoler opp igjennom årene.

Den siste hesten som var min faste het Rikke, og den var helt herlig. Den søteste lille hesten som det er mulig å finne på denne jord, og den ble bare enda søtere ved å bare ha ett øye. Ja, du leste riktig - ETT øye. Den hadde hatt et lite uhell når den var yngre, så det var bare et hull der det ene øye skulle være. Søt var den likevel! Problemet ble til slutt at jeg er jo utrolig lang, og hun var en søt LITEN hest, så vi kunne ikke være en match lenger. Prøvde meg på større hester, men det var ikke noe for meg - så da kastet jeg like så greit inn håndkledt. 

Så ja, jeg har da altså drevet med fotball i 6-7 år, skyting i 11 år nå og hest i 4-5 år, koselig det da?

Jeg har en kusine som heter Henriette som er ivrig hestefan, og hun har en hest på fór, og idag spurte hun om jeg ville være med i stallen - da takker jeg jo ikke nei til denne muligheten?!
jeg veit jeg er søt uten sminke, right?

Hva slags idretter/sporter driver du med?

Sparkling new year
Kjole fra Nelly.com

Syns?

Outfit 30.12.2011Kjole - BikBok // Strømper - H&M // Armebånd - Gave fra mamma'n min // Øredobber - Arts and Crafts

Idag blir Onkel J gammal gitt! Neida, blir ikke så gammel. Det er hans del av familien som blir koselig å møte igjen idag, for den har virkel en stor familie! Er snakk om 5 søsken, og de igjen har 2-3 unger. Hehe, kos da :)

Hva syns du?

Lily Cole by Anthony MauleJeg ble helt forelsket i disse kjolene, og ikke MINST bildene. Fant bildene her, hvor du også finner masse annen fin inspirasjon. Elsk

 

Baker søte saker

All my shoes


Leserspørsmål om jeg ikke kunne vise alle skoene mine, og det måtte litt leting til før jeg fant de fleste igår. Kommer ikke som noe stort sjokk om det ligger et par sko gjemt nede i en pappeske et sted. Hehe. 

Men må si jeg ble litt overrasket over at det ikke var flere sko enn dette, jeg trodde at det skulle være MANGE!

(det mangler 3-4 par med sko, vanlige jogge sko og gummistøvler..)


Outfit 28.12.2011Sko - Bianco // Bukse og skjorte - BikBok // Smykke og øredobber - Arts and Craft // Ring - Gina Tricot

Vært i Oslo for å shoppe idag, men endte bare opp med en ny jakke og 2 gensere (+ en bh...) . Det er en grunn til at ting er på salg, og jeg ikke har det fra før av!

Hva syns du?

The skyNikon D60

Det positive med å ikke ha strøm og nett i nesten 12 timer, er at man ser plutselig hva som skjer rundt seg. Etter å ha hjulpet pappa og mamma ute med å fikse et tre som ble tatt av Dagmar, så tittet jeg opp på himmelen - og det resulterte i blant annet de 2 bildene du kan se her.

Herlig, ikke sant?

Bortevekk

Jeg er glad jeg bor i et land som har internett og strøm, og for å ikke glemme mat. Men noen ganger, så skulle jeg nesten ønske at jeg bodde et sted hvor internett og strøm var et sjeldent alternativ. 

Pga Dagmar så forsvant strømmen vår kvelden 1.juledag, men kom jo tilbake natt til 2.juledag. For 5 minutter siden skjedde det igjen, men veit ikke om vi kan skylde på Dagmar eller en annen orkan ting denne gangen. Strømmen er her ihvertfall ikke lenger, og det er da man begynner å lure på hva man skal finne på - herlig!

Må også legge med at jeg som sagt bor i Gjerdrum, og da et stykke unna ''sentrum'' og alt som heter buss og fremkomstmiddel. Herlige liv! Skal ikke klage mer nå, må finne på noe å gjøre.

Hva gjør man EGENTLIG når det ikke er strøm ? Strikker?