Antrekk - 30.12.12Kjole - H&M // Genser - Only 

 

Hva synes du?

 

- Stine

Get the makeup on


Legg merke til at jeg ikke har på meg brynnene mine på 2 av bildene? hehe, slik går det når man er blond i håret og må farge dem litt for å fremheve dem. Hørte at det er viktig for oss som bruker briller å fremheve øyenbrynnene? Hehe, jeg synes ihvertfall det blir litt finere når de er mørke enn helt hvite som mine er til vanlig :)

 

Nå sitter jeg å sminker meg mens Steffen ligger å ser på Hoppuka på Nrk1, hørte at Jacobsen og Norge vant? WOHO! Det er bursdagen til Onkel Jon idag, så om ikke så alt for lenge skal vi tusle bort for å spise litt kaker, nam nam. Føler jeg har spist mer enn en flodhest denne julen, så blir godt når vi runder nyttår og treningen kan starte igjen! Gir meg selv lov til å kose meg litt extra i julen og ikke tenke så mye på trening, deilig med litt fri iblant. 

 

Men nå må jeg snurre meg rundt å finne ut hva jeg skal ha på meg, tror det blir en ny rød kjole. Litt lyst til å pynte meg selv om det bare er familien :)

 

Hva skal du ikveld?

 

- Stine

Leading LadyMin forkjærlighet for neglakk øker med hvergang Essie kommer ut med en ny kolleksjon, og den nye treffer meg midt i hjerterota.  Som jeg alltid sier så gjør neglakk noe nytt og annerledes med et antrekk, og siden det er nyttårsaften rett rundt hjørne så tenkte jeg å anbefale denne fra Essie. Denne heter ''Leading lady'' og er en nydelig mørk burgunder / rød farge, med glitter i. Det som er viktig, som jeg alltid sverger til, er en god underlakk og ikke minst en god top coat! 

 

Selv sverger jeg til base coat og top coat fra Essie. Kommer en vurdering og test av Opi vs Essie top coat i morgen, hvor jeg har tatt dem begge med på en tur på skytterbanen og er tatt igjennom min vanlige test når det gjelder neglakk. Viktig å prøve flere merker for å teste ut hva som passer best for deg, men er tydelig hva som er min favoritt innen for neglakker?

 

Tror ''Leading lady'' definitivt kommer til å bli min neglakk på nyttårsaften, for den er så mye og oppmerksomhet nok i seg selv. Trenger ingen extra detaljer, og til den lille sorte passer denne fint som en liten fargeklatt, men samtidig være elegant.

 

Hva synes du om neglakken?

 

- Stine

Elle and a cup of teaTar ferien med stormene ro, for den skal nytes.

 

- Stine

Antrekk - 24.12.12

Kjole - Zara // Sko - DinSko // Armebånd - Spania

 

Regner med at det er flere som har spist en god julemiddag allerede, og bare sitter å venter spent på å få pakke opp gavene? Vel, her er vi akkurat kommet inn i kjolene og dressene, og maten er snart ferdig. Vi feirer julen alene iår, så derfor bestemte vi oss for å ha middagen litt senere for å kose oss litt lengre med julefilmene på tv'n. De må man job bare få med seg!

Håper dere alle koser dere ikveld, og lager mange nye minner!

 

Hva synes du om antrekket?

 

- Stine

Decorating the tree

Julestemningen begynner å komme til Familien Granlund! Som vanlig har vi pyntet juletreet med bare røde kuler, og noen få hvite inni mellom. Dette begynte vi med for 3-4 år siden, men til neste år vurderer vi å kanskje bare ha sølvkuler, kan bli fint det også? De første gavene er lagt under treet til lyden av de kjente gamle julefilmene som går på tv, som for eksempel Polarekspressen som går på Tv3 akkurat nå, så ikke rart at julestemningen beynner å komme krypende?

Har dere pyntet juletree enda?

 

- Stine

Antrekk - 21.12.12
 

Kjole og smykke - Lindex // Genser - Vero Moda

 

ENDELIG er det ferie, og selv om jeg ikke kan legge beina på bordet for å slappe av. Så skal jeg likevel kose meg.

 

Hva synes du om antrekket?

 

- Stine

Fairytale of New York

Da er det siste skoledag, og vi sitter nå i klasserommet og hiver i oss godteri, selv om det kanskje ikke er alle som burde hatt. Det er noen som var ute på russekro i går, så mangler et par hoder i klassen idag, hehe. Koselig at de koste seg, selv om jeg valgte å være hjemme og heller delta på avslutninga på skytinga. Like koselig det også :)

Snart på tide å ha en felles avslutning med hele skolen, og så er det endelig offisielt juleferie!

 

Gleder du deg til ferie?

 

- Stine

Julenissens lillehjelper

Brukt kvelden på å pakke inn gaver! Har brukt masse kjærlighet i innpakningen min, men de ser mer ut som om de er blitt voldtatt av julepapir... Skal ikke være lett når papiret ikke gjør som jeg vil!

Antrekk - 19.12.12

Bukse - BikBok // Genser - Monki // Skjorte - Gina Tricot // Smykke - BikBok

 

Haha, ser nesten ut som om jeg er gravid på det ene bilde. På tide å trene litt igjen kanskje, og begynne med ettersittende klær?

 

Hva synes du om antrekket?

 

- Stine