New in: pattern

De siste ukene syns jeg at jeg har vært flink når det gjelder pengebruken min. Det er ingen hemmelighet at jeg liker fine ting innen mote og tilbehør, og etter å ha vært gjennom tre sentre uten å kjøpe noen ting er jeg litt stolt av meg selv. Likvel så kunne jeg ikke inngå å ta med meg denne herligheten hjem i dag. Selv om det begynner å bugne over av høstvarer og farger i butikkene, så er det mulig å skimte noen sommerplagg inni mellom. Denne fine tingen ble med meg hjem fra Vero Moda i dag, og de har hele 25% på hele butikken på Jessheim i dag! Da er det nesten ulovlig å ikke ta med seg et lite plagg hjem.Det er litt uvanlig av meg å bruke så mye mønstre, men den sitter helt perfekt på kroppen og har et deilig stoff som ikke sitter inntil. For engangsskyld fant jeg også en som passet til meg, og ikke er beregnet på lavere jenter :)

Hva synes du om kjøpet mitt? Noe du selv kunne ha gått med?

- Stine

 

Festival inspiration

Festivalene er rett rundt hjørnet, og selv om jeg ikke skal på noen festival i år så går det likvel ann å drømme seg bort i hva man ville gått kledd i. Personlig ville jeg nok slengt på en kjole, eller skjørt, men været i Norge er ikke det sikreste som finnes. 
festival summer
De som kjenner meg vet at min store svakhet er ulike brunnyanser i sko og veksker, men spesielt da denne litt mørke ''sjokolade'' fargen, nam nam. Skinnjakken er alltid en slager, og jeg ville definitivt ha tatt med meg den på festival i sommer! Hvis det er spådd kjempe varmt de dagene du skal på festival, så kan du eventuelt bytte ut med olajakke, en annen favoritt.  Må ikke glemme at neglene skal få sin oppmerksomhet også, så bruk litt tid på å legge et fint lag med en sommerfarge.
Hva ville du gått med på festival?
- Stine

Lace jacket

Hei hei! Titter innom fra min travle hverdag for å vise dere den søteste blonde jakken som noen gang er skapt!

Det er kjempe behagelig å ha på seg, og det jeg liker mest med den er at den minner meg en skinnjakke på fasongen. Var som jeg sa når jeg kjøpte den:
Det finnes ikke noe som er mere meg enn den her!

Skal vise bedre bilde ikveld, lover

- Stine

Fri frakt- Nelly

Glad i sko, kjoler, store deilige gensere og flagrende skjørt - akkurat slik som meg? Fikk en påminnelses mail fra Nelly idag om at de har fri frakt frem til i morgen, 28 februar. Måtte ta å titte litt, og det de har utrolig mye fint der akkurat nå. Selv er jeg ikke så glad i å kjøpe kjoler på nette fordi de ofte blir for korte, men sko derimot! 

 

1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER

7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HEr

Lurer på om ikke den prikkete skjorten, samt alle de tre parene med sko snart kommer i posten til meg. Den skjorten er bare helt skjønn å se på, og den er herlig farge nå til våren!

Noe du likte?

- Stine

All the party heelsWoho, Nelly har salg på party heels. 50% på mange fine sko, men jeg som er 185cm så trenger jeg ikke akkurat slike som.. Men men, det er jo alltids lov å drømme seg litt bort i alle disse fantastiske skoene? Jeg trenger likevel noen sko til vi skal på russeball, så dette er den perfekte muligheten. Har funnet noen favoritter, så skal se om de inne blir klikket hjem til meg, hehe :)

Salget finner du her!

Trenger du noen party heels?

- Stine

Cute biker chick

Fikk beskjed om å droppe genseren min, og heller ta på meg skinnvesten til Emilie Idag, hehe. Etter litt om og men kom vi vel egentlig frem til at en slik stil ikke kler meg, men det er alltid morsomt å prøve noe nytt no!

Derfor har jeg sagt ja til å la kjolene mine henge hjemme på fredag, og heller kjøre på med en litt mer rocka stil enn vanlig. Blir spennende å se hva Emilie kommer opp med i morgen, for jeg må dra til henne og låne klesskapet hennes til fredagen. Ser du inn i mitt skap finner du ikke akkurat mye svart, men rosa og andre farger har jeg mye av!

Blir spennende å se om jeg kler det, hehe :)

Tror du jeg kler det?

100 kjoler til 100 kr

Sett den nye kampanjen som Nelly har kjørt igang med idag? For oss jenter som elsker fine kjoler, så er dette kjempe bra! De har lagt ut 100 kjoler til 100 kr per kjole, og det er mange fine å velge mellom. Selv har jeg funnet 3-4 stykker som jeg gjerne kunne ha tenkt meg, så vi får se om jeg ikke må finne frem kortet.

Ta en titt innom HER, så finner du sikkert en ny favoritt som du kan gjemme på frem til været tillater det :)

Funnet en favoritt?

 

 - Stine

Oslo Fashion Week - bilder400 bilder i løpet av et par timer, Gud for en herlig kveld det var! Totalt hvert det å gå til seng kl 01.30, og stå opp igjen klokken 07.00. Sånn er livet når det er perfekt, eller hva? :)

- Stine

Nelly Shoes High Heel - opptil 78% rabatt!

Til alle sko elskede jenter som meg selv, så må jeg bare tipse dere om en kjempe fin side som heter Members. På denne siden kommer det unike tilbud på sko, klær og tilbehør til både damer og herrer, og nå er det salg på Nelly sko. Forrige uke var det på Jeffery Campbell sko, med opptil 70% rabatt, men det glemte jeg selvfølgelig å tipse dere om..

Uansett, så er denne siden litt eksklusiv. Du trenger en invitasjon for å komme inn å handle, og denne invitasjonen kan jeg gi deg!

Jeg har allerede valgt meg ut 3-4 par som jeg skal klikke hjem til meg selv om noen få minutter, for det er kjempe gode priser til å kjøpe lekre sko.

Legg igjen en kommentar med mail adressen din, og jeg sender en invitasjon avgårde med engang :)

Lyst på flere slike tips?

- Stine

Sneak peak outfitNå begynner vi så vidt å tenke tanken på å fikse oss før vi skal bort en tur. Planen idag var egentlig å være i Norde Land å skyte felt akkurat nå, men det viste seg at det var feiring av bryllupsdag her nede så da prioriterer vi det. Siden det er siste dagen til kjæresten hjemme før han drar i militæret igjen, så får han vel få lov til å tilbringe litt tid med familien sin. Hehe :)

Tittet bare inneom for å vise dere en liten forsmak på antrekket idag, for jeg hadde jo ikke akkurat med meg pen klær ned hit, når jeg trodde vi skulle på skytterbanen! Så da måtte vi på en liten shoppingtur i går gitt, det liker vi !

Hva skal du idag?