Barndomsminner

Husker du ''The Ketchup song'', eller sangen ''Blue'', men som ingen fikk med seg hvem som egentlig sang. Måtte le litt for meg selv når søteste Kjersti sente meg 5-6 linker til gamle barndomsminner av noen sanger på Youtube, og jeg må dele dem med dere!

 

 

Haha, tenk at vi virkelig satt å høre på disse sangene for et par år siden!

Hørte dere på disse sangene når dere var mindre?

 

- Stine

Imagine Dragons

 

Når du kjører bil, musikken er på full guffe og du synger av full hals selv når du veit at det ser utrolig dumt ut. Da er sangen du synger på utrolig bra. Den siste uken har jeg fått ørene opp for dette bandet som heter Imagine Dragons. Hadde hørt sangen ''Radioactiv'' før, men jeg ble overrasket når jeg tittett innom bandet på Spotify og ørene mine nærmest jublet pga musikken deres! Dette er et sånt typisk band du bare ønsker skal komme med ny musikk nå med engang, for det er så utrolig bra. Kan allerede teksten utenatt på 2 av dem, så sier litt om hvor mye jeg har hørt på dem de siste dagene nå. 

Det som er så fint med dem er at det er forskjellig rytme i alle sangene, og selv om to av sangene er litt mer dystre enn de to andre, er de likevel alle fantastiske. Garantert mitt musikktips  hvis du er ute etter noe nytt til spillelisten din denne uken :)

 

Et band eller en sang du anbefaler?

 

- Stine

Everybody talks to much

Trenger desperat å oppdatere spotify lista mi med litt ny musikk, så tar i mot all slags musikk!

Send gjerne en link til din spotify liste :)

 

LaserLight

Andre dagen på skolen, og jeg er allerede lei.. Hoho!

 

Somebody that I used to know

I de 3 dagene 9.klassingene var hos oss, så spilte vi musikk hele tiden. Musikk styreren på gruppen min hadde lagt sin elsk på denne sangen, og nå går jeg rundt å nynner på den hele tiden. Takk Sara!

 Sangen er utrolig fin, og ihvertfall teksten. Står på ''replay'' på min iphone for tiden, haha.

Hva synes du om sangen?

I hate

Du veit alle de hverdags tingene du hater, men som du aldri tenker over? Vel, han fyren her har nevnt alt som man hater i hverdagen, og det værste er at man egentlig er enig i det alle meste.

Takk til Mærtha Bærtha som nevnte sangen for meg, liker den allerede. 

Skal ''kose'' meg i en samf time hvor vi skal snakke om hvordan man starter en bedrift. Herlig.

Er du enig i noe av det han nevner i sangen?

Ass back home

Dagens andre treningsrunde skal begynne om noen få minutter! Digg med slike fridager og man får tid til å ta igjen litt trening. Planen er nå 45 min på sykkelen, samt noen styrkeøvelser etterpå. Fått noen nye øvelser til strikken idag, så har tenkt til å teste dem ut, se om dem er no tess.

Oppdaterte ihvertfall Iphonen min igår med litt ny musikk, alltid greit å bytte på litt. Blir litt kjedelig å sykle / løpe til samme musikk hele tiden!

Spilles på fullguffe akkurat nå, så får vi se hvor mange kalorier man klarer å forbrenne idag!

Noen tips til treningsmusikk? 

Helt nydelig

Mamma skulle absolutt ha meg til å se på dette programmet på lørdag, og i mellom alle de mange soveøktene mine fikk jeg med meg denne sangen.  

Helt nydelig!

Hva syns du om VInnie sin versjon?

It's so fluffy!

Awww, takk til Mærtha Bærtha som viste denne til meg! Hahaha, så morsom!

It's so fluffy!

Wild ones

Etter en herlig kveld / natt med herlige mennesker, var det på tide å ta seg en tur på skytterbanen idag. Møte opp der kl halv 11 etter en sen natt er ikke akkuart å anbefale, men du våkner ihvertfall med engang det begynner å smelle!

En sang som ble spilt flere ganger igår var den fancy sangen her, Wild ones.

 

Love it!

Hva syns du om sangen?