Antrekk - 25.09.2013

Hei og hopp!

Dagene er fulle av forelesninger, møter, jobb, radio og lekser. Slik er det vel for de fleste av oss, eller hva? I dag sluttet jeg litt tidligere, så da rakk jeg å slappe av i 30 minutter før det bærer videre på jobb. 
Er vel ikke bare jeg som har kjent at høsten har kommet, og har tatt frem jakken. Kjedelig, men samtidig er det greit å ha en unnskyldning for å kunne hjemme seg i store skjerf. 

 Kjole - TopShop // Jakke - Only // Genser - Only // Skjerf - Cubus

Hva synes du om antrekket?

- Stine

Antrekk - 23.09.2013

God kveld!

Etter en dag med repetering av presseetikk og hva Pressens Faglige Utvalg driver med, så var det godt å møte kjente mennesker på toget hjem! Vanligvis pleier jeg å sove på toget, men i dag ble det litt prat med både Anine og Linda. Kjekt å se noen kjente fjes fra gamle tider.

Mamma er så søt når hu skal ta bilder av meg, for da er det kommentaren ''Hvis ikke det HER ble bra, da veit ikke jeg!''. Bildene hun sier det på er selvfølgelig ute av fokus eller totalt feil med tanke på lys, haha. Hun tar bilde, så får vel ikke klage.

Skjørt - Only // Genser - BikBok // Smykke - Portugal //  Sko - Converse

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra jobb. Jobb og jobb, passer på søte små barna ''mine''. Tre åringen var litt ekstra søt i dag:
Stine: Lykke, liker du ikke tante Nina? (mamma..)
Lykke: Nei, liker bare deg jeg Stine.

Slikt smelter mitt store hjerte!

Hva syns du om antrekket?

- Stine

Antrekk - 20.09.2013

Det er fredag, og vi vet alle hva det betyr? Helg!

Kom akkurat hjem fra en liten jobb kveld, og det er nå på tide å ta helgen inn over seg.


Sko - ? // Bukse, smykke, genser // BikBok

Levende bikbok plakat sa du? Neida, ren tilfeldighet.

Hva syns du om antrekket?

- Stine

Antrekk - 19.09.2013

Hei og hopp!

Noen ganger blir jeg imponert over hvordan jeg kler meg. I dag er jeg skikkelig dårlig i halsen, og viste at gradestokken ikke viste mange gradene. Likvel tenkte jeg ikke lenger enn å ta på meg strømpebukse og kjole, haha. Sånn er det når man liker å kle seg etter følelsen på humøret. 

Kjole - H&M // Genser - BikBok // Sko - Dr.Martens  // Veske - H&M // Jakke - Cubus

Nå har jeg endelig kommet meg hjem fra Oslo, etter å ha sittet å redigert radioinnslag om en som lager jingels / musikk til tv programmer og filmer. Er så mange spennende og inspirerende mennesker man møter når man jobber som journalist! En stor glede ved dette yrket jeg har begitt meg uttpå.

Hva synes du om antrekket?

- Stine

Antrekk - 18.09.2013

Hei og hopp!

Dere aner ikke hvor deilig det er å tenke på at i kveld, så skal jeg ingen verdens ting! Var som jeg sa til mamma i dag tidlig:'' hva skal jeg finne på i kveld a?'' Får vel brukt tiden til ett eller annet, kjenner jeg selv rett.

 
Skjorte - Vero Moda // Skjørt - H&M // Sko - Converse 

Må gå til innkjøp av noen skjørt uten mønster på, haha.

Hva syns du om antrekket?

- Stine

Antrekk - 17.09.2013

God kveld!

Sliten student setter endelig rompa ned i en behagelig sofa, og kan slappe litt av. Startet ikke før 12 i dag, men stod likvel opp tidlig for å få gjort unna litt skolearbeid. Høsten er kommet inn over oss, og det merkes på været! Forrige uke gikk vi uten jakke og koste oss i god været, men nå er det bare å finne frem jakker og skjerf. Høsten er kommet.

 


Bukse - BikBok // Skjerf og jakke - Cubus // Genser - Monki // Sko - Dr.Martens

Personlig liker jeg denne årstiden her, ikke like mye som sommeren selvfølgelig, men den kommer på en god nr 2. Er på vippen mellom å kunne droppe jakke, men likvel så tar du den på bare fordi du veit at den gjør antrekket bedre, hehe. Slik er det nå bare!

Hva synes du?

- Stine

Antrekk - 06.09.2013

God søndag!

Som flittig student blir det lite blogging, men noe inni mellom - så det får vi leve med. På fredag dro klassen på en liten ''utflukt'' til det jødiske museumet i Oslo, og gjett om jeg gledet meg! Er veldig glad i historie, spesielt andre verdenskrig, kaldekrigen, og generelt de ulike tankegangene under krigssituasjoner, så dette var midt i blinken for min del. Har en far som er veldig glad i historie, så må være der det kommer fra, så heldig som jeg er.


Bukse - Bikbok // Sko - Converse // Genser - Nelly // Smykke - Cubus

Rakk aldri å poste antrekket fra fredag, som jeg var så heldig at Vegard tok seg av. Mye bedre å bruke den vanlige fotografen min, enn dette kjedelige stativet som jeg selv må løpe å stille inn på kameraet hele tiden, hehe. Bortskjemt med å ha en lilebror som tar gode bilder? Nei da!

Denne genseren er blitt den nye favoritten i skapet for tiden. Varm og lun, samtidig som den har det fine mønsteret over skuldrene / bak. En detalje som gjør genseren mye finere og spesiell med engang.

Hva synes du?

- Stine

Antrekk - 28.08.2013

God kveld!

Livet som student er stressende, artig, slitsomt, sosialt og ikke minst lærerikt! For tre uker siden startet jeg å studere journalistikk ved Høgskolen i Oslo, og det er en av de beste avgjørelsene jeg har tatt så langt i mitt 19 år lange liv. Det var usikkert om jeg kom inn på skolen på grunn av for dårlig snitt (les: mitt beste snitt noen sinne, men ikke godt nok til linjen). Igjen viste det seg at mottoet mitt holder mål: det ordner seg for snille piker! :)

Det blir litt mindre tid her hjemme enn hva jeg har hatt tidligere, blir som regel bare litt mat og søvn. Men slik er nå denne perioden av livet, og jeg har tenkt til å nyte den til det fulle. Genser - Monki // Sko - DinSko

De høye hælene er i disse dager byttet ut med lave og behagelig sko, for det blir litt små løping for å rekke toget hjem og jobb.

 

Hva synes du om antrekket?

- Stine 

Antrekk - 27.08.2013

 

God Søndag!

Ble ingen blogging i går da vi tilbragte det meste av dagen i Sverige, men kan da likevel poste gårsdagens antrekk i dag. De som følger denne bloggen vet at jeg har en forkjærlighet for kjoler, så selv om jeg skal sitte i bil i 1,5 time så er det på med en av favoritt kjolene når solen er fremme. Herlig. 

 Kjole - Monki // Smykke - Cubus // Sko - DinSKo

Nå driver jeg å pakker så smått i mitt eget hode med ting jeg må huske å ha med til Landsskytterstevnet, og der blir det nok ikke så mange kjoler som skal være med! Regn og litt sol inni mellom er ikke kjole vær :)

Hva synes du om antrekket?

- Stine

Antrekk - 25.07.2013

Skal ikke klage på varmen når den først har kommet, men i dag er det så klamt at jeg nesten bare venter på at det skal begynne å tordne og lyne! Som om vi ikke fikk nok av det i går hehe. Nå er jeg på vei ut døra for å passe på de små skjønne barna mine igjen, får se om de holder ut i varmen. Eldstemann prøver å overtale meg til å spille Nitendo  med han hver gang jeg kommer, frister litt skal jeg innrømme.
Akkurat vært å levert pulsklokka mi til reprasjon eller hva man skal kalle det. Pulsbåndet er defekt, for jeg står her å lever men i følge pulsbeltet eier jeg ikke puls og skulle vært død. Rart det der.. 

 

T-skjorte - H&M // Smykke - Cubus // Shorts - Levis

Mamma var mindre imponert over valg av bildeplass i dag, hun mener at blomsterbeddet hennes ikke ser ut, hehe.

Hva synes du om antrekket? 

- Stine