I'm blue baby

Ingen grunn til å hjemme under sofaen at jeg er veldig glad i å lakke negler. Og da gjerne i farger som synes, hehe. Kjedelig med vanlig klar, som ikke tilfører antrekket litt farge. Får alltid kommentarer fra de her hjemme om at jeg snart må ha alle fargene som finnes, men nå var det slik at jeg savnet en farge!

Grønn, gul, rød i forskjellige nyanser, rosa i forskjellige nyanser, grå, svart... Ja, jeg har det meste! Men i dag lyste denne fargen mot meg, og jeg innså at det var en farge jeg manglet: blå. Baby blå, uten glittter, skimmer og alt mulig annet rart de kan putte i den lille flasken. 
Den er baby blå, lett å påføre, og uten alt dette dill dalle. Hva mer kan man forvente seg? For å gjøre det hele enda bedre, så er dette et merke som faktisk holder gjengen en til to treninger på skytebanen. Da får den stjerne i boka fra meg. En garantert ny favoritt farge i min skuff, som nå nærmer seg alle regnbuensfarger.

Hva er din favoritt farge på neglene?

- Stine

 

Sugar Crush

Hei og hopp!

For dere som har lest bloggen min, eller følger meg på instagram, så er dere klar over min avhengighet av neglakk. Litt drøyt å kalle det en avhengighet, men jeg er i hvertfall veldig glad i å ha på neglakk, og liker ikke neglene mine uten. Føler meg nesten naken, hehe. Er vel blitt en vane at jeg har det på, men denne vanen er så morsom! Bytt ut farger nå som sommeren er her med litt lysere og skarpere farger, mens om vinteren er fargene mørkere og tyngre.

Denne gangen har jeg kommet over Sugar Crush neglakkserien til Isadora, og jeg elsker den!! Sett en så herlig coral farge, med ''gull'' glitter i. Det føles det sukker som er knust på neglene, for nå som de har tørket de neglene rue akkurat som sukker, hehe.  

 Ikke bli skremt av den oransje fargen som er i flasken, for det ble jeg. Var en anelse skeptisk når jeg gikk å betalte for den, men med engang jeg fikk fargen på neglene var jeg frelst. Ny favoritt i samlingen som fra før av har mange favoritter!

Nå har jeg ikke tatt på topcoat slik som jeg pleier, men det kommer nok på senere i kveld. Er morsomt at neglene er rue pga neglakken, men merker at jeg har mer sans for at de er glatte, hehe. Isadora er en av favorittene når det gjelder neglakker for meg, for neglakkene har en god holdbarhet på neglene, og de overlever som regel 1-2 skyte treninger. Da får merket et pluss i boka hos meg :)

Hva synes du om fargen? Skeptisk som meg?

. Stine

Colour elixir - Giant pen stickDu veit når du tar på leppestift (hender spesielt ofte når du skal ta på rød leppestift), også bommer du og du må gå med en rosa strek uten for munnen resten av dagen? Vel, slik er det ihvertfall for meg 2 av 3 tilfeller, hehe. Når jeg var på OWF forrige uke kom jeg over denne lille saken her, og den er jo genial! Det er som leppestift i en pen, og du tegner den rett på leppene. Tok den på idag tidlig, og trengte ikke å ta på et nytt lag før nå etter lunsj, og da har jeg spist og drukket masse i mellomtiden.

Ble virkelig overrasket over at den har holdt så lenge, og at konsistenen ikke er sånn klumpete og ekkel. Trodde den også skulle være vrien å ta på, siden den er i penne form, men det var nesten litt bedre enn leppestift. Ikke minst så den ut til å være skikkelig hard, akkurat som en eyeliner eller no, men den er myk og fin. WOHO!

Tommel opp for leppestift i penformat, noe som gjør at jeg slipper å bomme på leppene! Hehe :)

Denne herlige fargen heter ''Passionate red'', og har et lite snev av gull i seg. Kan vise når jeg kommer hjem.

Prøvd denne før?

- Stine 

MaxFactor - Max effect nail polish

For deg som leser denne bloggen, så er dere vel vant til å se de korte neglene mine i en ny farge sikkert 3-4 ganger i løpet av en uke. Nå har jeg derimot vært flink å gått 2 dager uten neglakk! Ser på neglene mine at de trenger en pause, men føler meg så naken når jeg ikke har litt farge på dem. Det er noe som mangler på en måte.

Mine favoritt merker er Isadora og ikke minst Essie, men siden jeg først som sist fikk jeg prøve av MaxFactor sin nye Max Effect har jeg prøvd denne. Nå skal jeg på skyting i kveld, så det blir spennende å se om den klarer å holde igjennom en konkurranse :)

 En ting som overrasket meg positivt var at kosten var utrolig effektiv i påføringen av nelgakken. I starten var den nesten så stiv at den ikke ville bøye seg, men etter en negl var ferdig var den fin og ledig. Likte at den var litt små stiv i hårene, da bredde den seg ikke for mye ut og la seg i kantene. Mye å tenke på når man skal påføre neglakk, hehe. Jeg er tilogmed så nøye at jeg sitter å fjerner overflødig neglakk med q-tips når jeg er ferdig, hehe.

Jeg prøvde en farge som er litt uvanlig av meg å ha på neglene, siden jeg ofte går for en tone av rosa. Det var fint med en liten forandring, selv om den kanskje ikke kommer til å bli favoritten når det gjelder fargen, hehe. Vi får se hvor lenge den holder seg på neglene, så kan jeg kanskje prøve en annen farge innen for merket :)

Hva er ditt favoritt merke innen neglakk?

- Stine

MakeUp Store - Aloha lipstick

Evig jakt etter en leppestift som sitter lenge og har en deilig konsistens på leppene slutter aldri. Heldigvis for min del kom jeg over MakeUp Store sine leppestifter som er kreme i konsistensen, men likevel så føles det bare ut som at du har på litt leppeomade. 

Den jeg har er i fargen ''Aloha'', og er en fin fersken/rød farge med litt skimmer i. En ordentlig fin farge for å sette det litte extra på et antrekk, og ikke minst holder den utrolig lenge!

 

Hvis du er en sånn som meg som kan ta på leppestift, for så å drikke + spise og glemme på å ta igjen. Så kommer denne til å være perfekt for deg! Jeg tok den på om morgenen, dro på skolen hvor jeg spiste og drakk, og etter lunsj satt den fortsatt like fin på leppene og det trenges bare en liten oppfrisker i fargen. Utrolig herlig, og ikke minst til en billig penge! Kommer ikke på prisen nå i farta, men husker at jeg ble imponert over at man kunne få kvalitet til en så rimelig penge, itillegg til at det er en godt merke :)

har du prøvd dette merket?

- Stine

TBD: Oh so lovely


Så perfekt til sommeren, mot gylden hud! Tror jeg skal prøve meg på en liten vri av denne selv i morgen. Åhh, ble helt forelsket.

Se her for steg for steg

 

Fint?

 

- Stine

Leading LadyMin forkjærlighet for neglakk øker med hvergang Essie kommer ut med en ny kolleksjon, og den nye treffer meg midt i hjerterota.  Som jeg alltid sier så gjør neglakk noe nytt og annerledes med et antrekk, og siden det er nyttårsaften rett rundt hjørne så tenkte jeg å anbefale denne fra Essie. Denne heter ''Leading lady'' og er en nydelig mørk burgunder / rød farge, med glitter i. Det som er viktig, som jeg alltid sverger til, er en god underlakk og ikke minst en god top coat! 

 

Selv sverger jeg til base coat og top coat fra Essie. Kommer en vurdering og test av Opi vs Essie top coat i morgen, hvor jeg har tatt dem begge med på en tur på skytterbanen og er tatt igjennom min vanlige test når det gjelder neglakk. Viktig å prøve flere merker for å teste ut hva som passer best for deg, men er tydelig hva som er min favoritt innen for neglakker?

 

Tror ''Leading lady'' definitivt kommer til å bli min neglakk på nyttårsaften, for den er så mye og oppmerksomhet nok i seg selv. Trenger ingen extra detaljer, og til den lille sorte passer denne fint som en liten fargeklatt, men samtidig være elegant.

 

Hva synes du om neglakken?

 

- Stine

Pakke i posten - BliVakkerWoho, idag kom endelig pakka mi i posten! Blivakker.no svikter aldri når det gjelder leverensen sin. Bestilte forrige uke engang, og idag var det allerede i posten! Viser dere hva som var i den i morgen, nå har jeg en date med senga og et par timer søvn :)

 

Handlet fra denne siden før?

 

- Stine

Nailpolish collection
Tenkte jeg skulle vis frem den stadig voksende neglakk samlingen min, for nå begynner den å vokse når det gjelder favorittene. Ovenfor viser jeg de neglakkene jeg bruker aller mest, og de som alltid er i nærheten når jeg trenger litt farge i hverdagen. Som dere kanskje legger merke til så er jeg veldig fan av Essie neglakkene, kanskje ikke rart når det er de neglakkene som overlever 2 treninger med skyting, samt min hektiske hverdag. Holdbarhet til en billig penge spør du meg!

 

Hva synes du om samlingen min?

 

- Stine

Glitter and burgundyFikk et lite kreativt innfall på vei tilbake fra jobb istad, og da måtte jeg bare finne frem neglakkene mine. Tok en burgunder farge fra Essie under, og BarryM gltterneglakken min ytterst på tuppene. Synes det faktisk ble utrolig kult. Er en ide til det lille extra til julebordsesongen?

 

Hva synes du?


 - Stine