The Wave

Onsdagen er kommet, og det er den dagen i uka hvor vi har 3 timer historie. Idag skal vi se filmen The Wave. Selv om vi har sett denne tidligere, så klager man ikke når det er film i timen :)

Free spirite

Er hippie tema på skolen for russen Idag, og det er så artig å se alle som har kledd seg ut! Selv må jeg innrømme at dette egentlig er et antrekk jeg kunne ha gått i på en vanlig dag, så vi får se om jeg bruker det engang til.

Hippier hadde jo en "fred spirite", og derfor var det mange av oss som hadde på oss blomster klær blandt annet, hehe. Mange som kledde seg litt for å nå den litt mindre pene siden av denne stilen, mens jeg gikk for den litt mer søte. Som jeg sa til en i klassen: "du vil aldri se meg kle meg i noe stygt." Og det er jo sannheten.

Hun ene hadde tilogmed med seg en vannpipe Idag!! Snakk om å dra den helt ut?

Journalist for RB

For 3 uker siden begynte jeg i en helt ny utplasserings jobb, og den er heldigvis innen for det yrket jeg kunne tenke meg å jobbe med. Etter en liten peptalk med PerUlv ble det bestemt at jeg skulle ringe til Romerikes Blad (RB), for å se om jeg kunne få utplasseringsplass hos dem!

Jeg fikk telefonnr til en koselig yngre dame som heter Tina, og som nå kan ses på som min sjef i RB. Jeg fikk nemmelig utplasseringsplass i Zoom, ungdomsdelen av Romerikesblad, og jobber med dette hver torsdag. Det er ihvertfall planen. Det er torsdager som er satt av til å jobbe med utplasseringsjobbene våre, men jeg klarer ikke å legge bort journalisten i meg. Det blir selvfølgelig til at jeg jobber med ulike artikler hele tiden, hver eneste dag i uka. 

Til nå har jeg skrevet artikler om mote, og om en talenkonkurranse på Jessheim. Jeg elsker det med å dra ut å møte helt ukjente mennesker, så da passer yrket journalist for meg!

 

Artiklene mine blir også lagt ut i nettutgaven av RB (www.rb.no), så dere har muligheten til å lese dem der.

Syns dette er en super spennende utplasseringsjobb, så gleder meg til hver eneste torsdag dette skoleåret her!

 

 

Prøve eksamen

Det er positive og negative ting ved å gå på skolen, men jeg klager aldri over en fridag. Eller fridag er det vel ikke idag, for vi har nemmelig fri for å jobbe med prøve eksamens oppgaven vår. Artige greier! 

Idag tidlig var jeg ute å intervjuet Linda om dansing, for oppgaven handler om sportsutøvere. Så nå er det bare å sette seg ned å starte på redigeringsprosessen. Oppgaven skal leveres allerede i morgen, så har en del arbeid foran meg!

Har du eksamen / tentamen enda?

Cute teddy

Hils på Doffen! Dette er teddyen som er så heldig å bli utnevnt til klassemaskoten vår av meg på ''Åpen dag''. Super søt med den ''hatten'' på også, right? Ene lærerne vår har tydeligvis jobbet i barnehage før, og han mente at vi egentlig ikke var så veldig annerledes, koselig å høre? 

I skrivende øyeblikk er jeg på en fotoshoot med Emilie, så dette kan bli spennende!

Cute teddy?

Valentines day

Syns valentines day er en koselig dag, for det oser av kjærlighet rundt omkring! men nå skal det jo sies at man gjerne skal vise personer at man er glad i dem hver eneste dag, ikke bare denne ene dagen i året.

De få kjæresteparene vi har her i klassen har drevet å skrevet kjærlighetsbrev og greier idag, super søtt. Men hva skal vi da som er single gjøre? JO, vi har supre søte venner, slik som Mærtha!Mærtha bærta mi er min valentine for iår, så får vi se hva neste år bringer!

Hvem er din valentine?

Back at school

Når man bare har vært på skolen i 2 dager på en uke, så er det ikke rart at man syns uken har gått veldig fort? Var på skolen på mandag, men var ikke mer enn 1-2 timer på tirsdag. Sånn går det når legen gir deg piller som magen din ikke tåler, og det kjennes ut som om man har en kniv inni magen som stikker eller no - deilig er det ihvertfall ikke! 

Julie har fått seg en ny sånn øre dings, som egentlig var litt fresh. Syns jeg ikke helt har stil til å bruke sånt kanskje? Finn en med en søt fjær eller no, så kjøper jeg den!

Har uken din gått fort?

Åpen skole


Ta en tur til Nannestad VGS for å møte disse deilige jentene, og mange fler! Men husk å stikke innom MK da, det er her vi gjemmer oss.

 

Presentation day

Jeg driver et nettmagasin i et fag som heter PTF (prosjekt til fordypning) på skolen, og idag var det på tide med en liten presentasjon av hva vi har gjort det første halvåret.

Dessverre så er det slik at jeg vil bli radiojournalist, så jeg skal ikke drive med nettmagasin nå i termin 2. Litt synd at ''babyen'' min skal legge nes, men sånn er livet noen ganger!JUHU!

Siden min mamma er syk, så må jeg leke sykesøster når jeg kommer hjem. Funny..

Du gjør idag?

Nok en produktiv dagMathilde, Emilie, Kristian, Marius, Markus, Ivan og Andreas ++ (og nå kom Kjersti) og jeg, sitter på filmstudio og ser på at wielt media filmer til en video. haha, en hel gjeng sitter å ser på at alle andre jobber - det er livet det!

Skjer?