Testing: Ciate - Sherbet Fizz

Idag har jeg testet av en de negllakkene jeg fikk i post fra BliVakker.no. Var utrolig spent på å teste Ciate negllakkene for jeg har hørt så mye forskjellig om dem, så var spent på å se hva jeg selv syntes.


Fargen er bare helt herlig på, kan beskrive den som en rød farge med litt gul og rosa i. Utrolig fin, samt at den var lett å påføre. Tok først på et lag med bace coat, for så å påføre 2 lag med selve negllakken, før jeg tok på top coat. Viktig med to strøk for da blir negllakken mye sterkere og ser finere ut. En ting jeg må skryte av når det gjelder denne negllakken er kosten, den er så utrolig lett å påføre med og siden skaftet er såpass langt, så merker jeg at jeg ''skalv'' mindre og det ble lettere å påføre.

Et lite minus er det likvel. Jeg ser nå at jeg med glede kunne hatt 3 strøk, for fargen er litt gjennomsiktig, men det er det eneste.

Blir en favoritt i samlingen allerede merker jeg!

Lyst på flere slike anbefalinger?

-Stine

Anbefaling: REN

For drøyt 1 år siden slet jeg veldig med huden min. Fikk ofte kviseutbrudd i på haka, og jeg var utrolig tørr i huden. Prøvde flere type hudkremer for tørr hud, kombinasjonshud og oljete hud, men fant rett og slett ingenting som passet for min veldig sære hud. Til slutt kom jeg over en produktserie som heter Ren, og den har gjort underverker for huden min!

Skal ikke sitte her å si at jeg nå ikke får kviser, for det gjør jeg jo som alle andre, men det er i en mye mindre skala enn før. Nå kommer det en nå og da, men man kan se at huden min er blitt mye bedre og det er den store tanken med det hele.

Jeg kjøpte en serie for kombinasjons hud, siden det er nettopp det jeg har. Tørr hud, men oljete T-sone (pannen, nesa og haka).


Hudkremen er en sånn luftig konsisents på, som gjør at den ikke blir liggende uten på huden som et tykt lag. Har erfaring med at tidligere kremer har gjort dette, men denne er stikk motsatt. Huden får masse fuktighet, og blir ikke tørr i løpet av dagen. 

Den flasken som er blå er en maske som fjerner døde hudceller, samt skal gjøre at porene blir mindre. Nå sitter ikke jeg å studere porene mine hverdag så kan ikke si om det har blitt noen virkning der, men føler at huden er frisk og god etterpå. 

Den høye flasken er en rens som du bruker etter å ha fjernet sminken. Første gang jeg brukte den ble jeg overrasket over hvor effektiv den var! Så at hendene mine nesten var brune av den sminken den klarte å ta med seg, og huden blir så god og myk etterpå. Du tar på rensen, for så å vaske den av etterpå. Selv bruker jeg en klut, for da føler jeg at jeg får vasket huden ordentlig. 

Denne serien har virkelig hjulpet meg med huden min, og jeg ble kjempe glad når jeg oppdaget at Coverbrands har mange forskjellige produkter innen for denne serien!
Ta en titt her , og se om noen av produktene passer for det.

Et pluss med Ren, er at det ikke koster skjorta!!

Har du prøvd REN før?

-Stine

LEE Stafford Flat Iron Spray

Denne glatte-sprayen fra LEE Stafford, er helt utrolig. Den lukter godt, ser bra ut og fungerer utmerket! Jeg har vanligvis veldig krøllete hår, og har problemer med å få det helt rett dersom jeg ikke retter håret i over 20 minutter, med min vanlige Flat Iron Spray fra Wella. Denne sprayen fra Lee Stafford, fungerer selv på mitt hår som er veldig krøllete. Denne sprayen blir og er ikke klissete uansett! Den legger seg på håret, luftig og med en gang. Flere andre glatte-sprayer, blir klissete og kan få håret til å se fettete ut.

Med hjelp av en hårbørste før og etter at du har sprayet LEE Stafford, blir håret rett på null komma niks! 

 

 


Legg merke til den kule skriften!

Jeg liker virkelig resultatet av etter omtrent 5-7 minutter med denne sprayen og min glatte-tang! Jeg vil anbefale denne sprayen, fordi den er bedre enn de andre jeg har prøvd, selv fra "større" varemerker. Dette er den nye favoritten! :)

 

- MARI Testing: KMS Hairplay make over spray

Mange jenter klager over at de har så tynt hår, og de prøver masse kurer for at håret skal bli tykkere. Jeg har det motsatte problemet: håret mitt er  for tykt! Var hos frisøren seinest igår, og når jeg tittet ned på gulvet etter litt lå det masse hår der, og da hadde vi bare tynnet ut håret mitt og egentlig ikke klipt meg enda. Når man tynner av seg halve håret sier det litt om hvor tykt det er.

Som mange andre jenter trener jeg noen kvelder, og dusjer da før jeg legger meg. Hvis jeg har litt dårlig tid når jeg står opp neste dag, og ikke rekker å løpe igjennom dusjen, så ser håret mitt så fett ut at man nesten ikke skulle tro jeg hadde dusjet på 1 hel uke - rett og slett fordi det er så tykt. Jeg fortalte min frisør om dette problemet, og hun anbefalte dette produktet til meg.

Dette produktet redder meg om morgenen når jeg har litt dårlig tid - en reddende engel med andre ord.

Dette er en spray som du sprayer i de delene av håret som trenger litt oppfriskning. Den fjerner det fettet som er i håret, og gjør at det   ser ut som om du akkurat har fønet håret etter en dusj. Den er enkel å spraye i, men jeg skulle ønske at den fantes i større størrelser for den blir fort tom - dette kommer jo ann på hvor ofte du bruker den, og hvor mye du bruker. Selve prisen er ikke så dyr med tanke på at KMS er et ganske kjent merke.

Alt i alt er dette det produktet som blir oftest brukt hos meg når det kommer til hår produkter, og jeg har enda til gode å finne et annet produkt som kan gjøre en enda bedre jobb.
Pris: 159 kr
Sted: Frisørsalonger  / nettet

 

(for flere produkter jeg har testet for HON, sjekk ut www.hettonnett.com )